"Dita pa makina"

"Dita pa makina"

Të gjithë së bashku nëpërmjet pedalimit të tyre me biçikleta përcollën mesazhin për të mbrojtur natyrën dhe shëndetin nga përdorimi masiv i automjeteve.

read more

Për një Korçë të Gjelbër

Përcaktimi i kullotave dhe livadheve

Përcaktimi i kullotave dhe livadheve

Referuar detyrave dhe përgjegjësive të institucioneve shtetërore për ruajtjen e hapësirave publike, u zhvillua sot në bashki një mbledhje e rëndësishme për krijimin e planit të masave për moslejimin e kafshëve të prodhimit në këto hapësira. Si rezultat, do të përcaktohen kullotat dhe livadhet, si dhe aftësitë mbajtëse të tyre për ruajtjen e ekuilibrit ekologjik të fondit kullosor nëpërmjet unifikimit të kërkesave.

back