“Ditët e Mios”

“Ditët e Mios”

20 piktorë nga vende të ndryshme të botës hodhën në telajo vjeshtën e bukur të Korçës.

read more

Orkestra e Harqeve të Korçës

Orkestra e Harqeve të Korçës

Pas 20 vitesh, Korçës i rikthehet Orkestra e Harqeve.

read more

Ditët e Trashëgimisë Kulturore në Korçë

Ditët e Trashëgimisë Kulturore në Korçë

Dy ekspozita të veçanta u organizuan në Muzeun Kombëtar të Arsimit.

read more

Simpoziumi Ndërkombëtar "Skulptura e Parkut 2016"

Simpoziumi Ndërkombëtar "Skulptura e Parkut 2016"
U përmbyll edicioni i 7-të i Simpoziumit Ndërkombëtar të Skulpturave 2016 në Korçë, ku artistët pjesëmarrës nëpërmjet kontributit të tyre i dhuruan qytetit 6 vepra të reja, të cilat do t`i bashkangjiten koleksionit paraardhës. Pas prezantimit të skulpturave të gdhendura në gur dhe në dru, të cilat ofrojnë forma të ndryshme dhe të veçanta të shprehjes artistike, ceremonia vazhdoi me shpërndarjen e çertifikatave për artistët pjesëmarrës.
read more
back