Vendosja e ndriçuesve në fshatrat Porodinë dhe Melçan

Vendosja e ndriçuesve në fshatrat Porodinë dhe Melçan

Si asnjëherë më parë, një hap konkret për zgjidhjen e këtij problemi për banorët.

read more

Vazhdon puna për ndriçimin e të gjithë fshatrave të Bashkisë Korçë.

Vazhdon puna për ndriçimin e të gjithë fshatrave të Bashkisë Korçë.

700 ndriçues LED, janë vendosur deri tani në fshatrat Çiflig, Shamoll, Neveçisht, Kuç i Zi, Belorta, Malavec, Barç dhe Lumalas.

read more

Ndriçim i përmirësuar në fshatra

Ndriçim i përmirësuar në fshatra

1000 ndriçues të rinj po vendosen në të gjitha fshatrat e Korçës.

read more

Përmirësimi i ndriçimit rrugor

Përmirësimi i ndriçimit rrugor

Sektori i Ndriçimit Rrugor pranë Bashkisë Korçë gjatë kësaj periudhe ka punuar për të përmirësuar ndriçimin në fshatrat Voskopojë, Drenovë, Ravonik. Aktualisht punohet në fshatin Boboshticë ku janë vendosur  26 copë ndriçuesa 250 w, 700 ml tel alumini 16 mm2 si dhe 1 kuadër ndriçimi. Puna do të vazhdojë në mënyrë intensive për të ndërhyrë në të gjitha fshatrat e Bashkisë së Korçës me qëllim zgjidhjen e këtij shqetësimi të hershëm për banorët.

back