Koko Fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë mbylli me sukses edicionin e tij të 10-të

Koko Fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë mbylli me sukses edicionin e tij të 10-të

Koko Fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë mbylli me sukses edicionin e tij të 10-të. 8 netë, 8 shfaqje nga trupa teatrale nga brenda dhe jashtë vendit dhuruan të qeshura pafund.

 

“Nata e dymbëdhjetë” u shfaq këtë fundjavë në teatrin e Korçës

“Nata e dymbëdhjetë” u shfaq këtë fundjavë në teatrin e Korçës

U shfaq këtë fundjavë në Teatrin “Andon Z. Çajupi” premiera e komedisë “Nata e dymbëdhjetë” e Shekspir. Një shfaqje e bukur, e cila u mirëprit me shumë duartrokitje në sallën e tejmbushur të teatrit të Korçës.

Fundjavat e artit në Korçë janë padyshim më të bukurat.

 

“Nata e dymbëdhjetë” vjen këtë fundjavë në teatrin e Korçës

“Nata e dymbëdhjetë” vjen këtë fundjavë në teatrin e Korçës

Kryevepra e Shekspirit “Nata e dymbëdhjetë” do të vijë këtë fundjavë në skenën e Teatrit “Andon Z. Çajupi” në Korçë.

Një komedi që nuk duhet humbur!

Data 15/16, ora 19:00. 

Koncert në kuadër të Festës së Muzikës

Koncert në kuadër të Festës së Muzikës

Në kuadër të Festës së Muzikës dhe Javës së Kulturës Ndërkombëtare Ambasada e Francës në Shqipëri në bashkëpunim me Aleancën Franceze në Korçë dhe Radio Televizionin Shqiptar sollën përmes një koncerti veprat e kompozitorëve më të njohur francezë mes dirigjimit të maestro Aurelien Azan Zielinski dhe violinistes franceze Anna Göckel.

 

Kori "Lira" uron

Kori "Lira" uron

Kartolina e urimit nga kori "Lira", Nderi i Kombit.

Urimi më i bukur nga Korça!

Komedia "Shtëpiakë të Dëshpëruar"

Komedia "Shtëpiakë të Dëshpëruar"

Në skenën e Teatrit "Andon Z. Çajupi" gjatë gjithë muajit dhjetor janë ngjitur shfaqje të cilat janë duartrokitur dhe janë pëlqyer shumë nga publiku artdashës.

Komedia "Shtëpiakë të dëshpëruar" solli argëtim dhe të qeshura pafund nën interpretimin e jashtëzakonshëm të aktorëve Artan Imami, Gentian Zenelaj dhe Indrit Çobani.

Njoftim

Njoftim

Folklor, histori dhe traditë në skenën e Teatrit "Andon Zako Çajupi" me shfaqjen "Hapi lulja, mori dhenë”.

Vallet e mrekullueshme dhe muzika shqiptare nën interpretimin e jashtëzakonshëm të artistëve të Ansamblit Artistik “Skënderbeu” do të vijnë si kartolinë urimi në këtë prag festash.

E premte, 16 dhjetor

ORA 18:00

Shfaqje për fëmijë "Një ngjarje e pazakontë"

Shfaqje për fëmijë "Një ngjarje e pazakontë"

Gjatë gjithë muajit të bukur të festave do të ketë shfaqje argëtuese dhe aktivitete edhe për më të vegjlit e Korçës. E bukur me shumë fantazi dhe argëtuese shfaqja për fëmijë "Një ngjarje e pazakontë", e cila u shfaq në skenën e Teatrit "Andon Z. Çajupi".

"Metrum Ensemble" përmbylli Javën e Kulturës Hungareze në Teatrin "Andon Z. Çajupi"

"Metrum Ensemble" përmbylli Javën e Kulturës Hungareze në Teatrin "Andon Z. Çajupi"

Një koncert i bukur klasik përmbylli Javën e Kulturës Hungareze në Teatrin "Andon Z. Çajupi". Orkestra e Harqeve të Budapestit "Metrum Ensemble" drejtuar nga dirigjenti i famshëm hungarez Lajos Rozmán solli shumë emocione në sallën e tejmbushur të teatrit të Korçës.

Komedia "Shtëpiakë të Dëshpëruar"

Komedia "Shtëpiakë të Dëshpëruar"

"Shtëpiakë të Dëshpëruar" është komedia që do të shfaqet këto ditë në skenën e Teatrit "Andon Z. Çajupi".

read more
back