"Dita pa makina"

"Dita pa makina"

Të gjithë së bashku nëpërmjet pedalimit të tyre me biçikleta përcollën mesazhin për të mbrojtur natyrën dhe shëndetin nga përdorimi masiv i automjeteve.

read more

Dita Ndërkombëtare e Mjedisit

Dita Ndërkombëtare e Mjedisit

5 Qershor, Dita Ndërkombëtare e Mjedisit është përcjellë nga Bashkia e Korçës me aksione pastrimi në disa zona, si dhe me lançimin e aplikacionit dixhital “Përmirëso Qytetin” në ambjentet e Parkut “Rinia”. Ky aplikacion ka për qëllim nxitjen e veprimit individual për të shtuar vetëdijen rreth çështjeve të mjedisit dhe për të përmirësuar dhe ruajtur ambjentet e përbashkëta. Në këtë aktivitet, kryebashkiaku Sotiraq Filo ka prezantuar grupin e punës të ngritur për t`u vendosur në shërbim të qytetarëve, të cilët do të monitorojnë dhe do t`i japin zgjidhje shqetësimeve të tyre.

Bëhu pjesë e zgjidhjes dhe përmirëso cilësinë e jetës në lagjen dhe komunitetin tënd!

Denonco ankesën tënde në adresën www.permiresoqytetin.al

Për një Korçë të Gjelbër

back