Trajnim Falas në Programin Adobe Premier

Trajnim Falas në Programin Adobe Premier

Je i ri energjik, kreativ dhe i apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit? ????‍????
Bashkohu edhe ti me 20 të rinj që do të trajnohen FALAS në Adobe Premier!
 

 

read more
Njoftim

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet sot me banorët e Rajonit nr 2 që përfshin lagjet 4, 5, 13, 14, 15, 16 në Korçë, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin 2023.

Datë 24 nëntor, ora 18:00, tek ish Qendra Rinore.

Ju mirëpresim!

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorët e Njësive Administrative Voskopojë dhe Lekas, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin për vitin 2023.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.


Ju mirëpresim!

Ditën e enjte, datë: 24 nëntor, ora: 10:30, Vendi i takimit: Njësia Administrative Voskopojë.

Fjalën e ke ti!

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Mollaj, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2023.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.


Ju mirëpresim!

Ditën e mërkurë, datë: 23 nëntor, ora: 15:00, Vendi i takimit: Njësia Administrative Mollaj.

Fjalën e ke ti!

Njoftim

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË FITUESVE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

 

Bashkia Korçë në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe të kreut IV, të Vendimit nr.243, datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave, në përfundim të fazës së vlerësimit të kandidatëve  njofton se për  pozicionin:

 • 1 (një) Specialist për Mbrojtjen e të drejtave të Fëmijëve, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b

 

read more

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Voskop, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2023.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.


Ju mirëpresim!

Ditën e mërkurë, datë: 23 nëntor, ora: 12:00, Vendi i takimit: Njësia Administrative Voskop.

Fjalën e ke ti!

Miratohet në Këshillin Bashkiak iniciativa "Bashki Mike e Fëmijëve"

Miratohet në Këshillin Bashkiak iniciativa "Bashki Mike e Fëmijëve"

Këshilli i Bashkisë Korçë ka miratuar iniciativën "Bashki Mike e Fëmijëve". Bashkangjitur do të gjeni Vendimin e Këshillit Bashkiak Nr.161 datë 27.10.2022 si edhe Planin e aktiviteteve të nismës "Korça, bashki mike e fëmijëve" .

SHKARKO- Plani Bashkia Mike e Femijeve 2023-2025.pdf

SHKARKO- Vendimi.pdf

 

Njoftim

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet sot me banorët e Rajonit nr 1 në Korçë, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2023.


Ju mirëpresim!

Ditën e martë, Datë: 22 Nëntor, Ora: 18:00, Vendi i takimit: Biblioteka "Thimi Mitko".

Fjalën e ke ti!

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Vithkuq, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2023.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.


Ju mirëpresim!

Ditën e martë, datë: 22 nëntor, ora: 13:00, Vendi i takimit: Njësia Administrative Vithkuq.

Fjalën e ke ti!

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Bulgarec, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2023.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.


Ju mirëpresim!

Ditën e hënë, datë: 21 nëntor, ora: 11:30, Vendi i takimit: Njësia Administrative Bulgarec.

Fjalën e ke ti!

Pastrimi i kanaleve anësorë në rrugën turistike të Moravës

Pastrimi i kanaleve anësorë në rrugën turistike të Moravës

Vazhdojmë punën për t'i paraprirë periudhës së dimrit.

Aktualisht po punohet për pastrimin e kanaleve anësorë në rrugën turistike të Moravës.

 Lehtësohet lëvizja edhe për banorët e zonës së Lekasit.

Lehtësohet lëvizja edhe për banorët e zonës së Lekasit.

Ka filluar puna për sistemimin e rrugës Lindi-Marjan në Njësinë Administrative Lekas. Ndërhyrje po bëhen për hapjen dhe pastrimin e kanaleve anësorë, vendosjen e tombinove si edhe sistemimin dhe mbushjen e trasesë me çakull.

Paketa Fiskale 2023

Paketa Fiskale 2023

U zhvillua në bashki një takim me përfaqësues të Shoqatës së Biznesit të Vogël dhe të Mesëm të Shqipërisë, me përfaqësues të biznesit të madh, ekspertë kontabël dhe anëtarë të bordeve të zonave të biznesit BID dhe TID.

read more
Bashkia Korçë është e para bashki në Shqipëri që binjakëzohet me një bashki në Francë

Bashkia Korçë është e para bashki në Shqipëri që binjakëzohet me një bashki në Francë

Përfaqësues nga Bashkia Chambery shoqëruar nga Ambasadorja e Francës në Shqipëri Elisabeth Barsacq ishin në një vizitë zyrtare në Bashkinë Korçë për t’i hapur rrugën bashkëpunimit konkret mes Korçës dhe qytetit Chambery në Francë.

read more
Homazhe dhe nderim për 640 ushtarët francezë, të rënë në Luftën e Parë Botërore.

Homazhe dhe nderim për 640 ushtarët francezë, të rënë në Luftën e Parë Botërore.

Homazhe dhe nderim për 640 ushtarët francezë, të rënë në Luftën e Parë Botërore. Kreu i Bashkisë Korçë së bashku me Ambasadoren Franceze Znj. Elisabeth Barsacq, Znj. Mimi Kodheli përfaqësuese e Parlamentit Shqiptar, përfaqësues nga Ambasada Gjermane si edhe drejtues të institucioneve lokale, përkujtuan 11 Nëntorin!

Emergjencat dimërore

Emergjencat dimërore

Bashkia Korçë po punon kudo për përballimin e emergjencave dimërore me qëllim shmangien e përmbytjeve dhe erozionit. VOSKOP- Punohet për ndërtimin e murit mbajtës për shmangien e përmbytjeve që mund të sjellë lumi i Dunavecit. DRENOVË- Vazhdon puna për veshjen me beton të kanalit për sistemimin e ujërave të shiut.

Mbyllet faza e parë e Kampionatit Kombëtar për Skënderbeun

Mbyllet faza e parë e Kampionatit Kombëtar për Skënderbeun

Skënderbeu mbyll fazën e parë të Kampionatit Kombëtar të volejbollit për femra me fitoren 3-0 përballë Lushnjes. Suksese në fazën e dytë për vajzat e Skënderbeut për ta fituar titullin kampion për të dytin vit radhazi

Garë me kuaj në Korçë

Garë me kuaj në Korçë

Në resortin e hipizmit “Shtëpia e Kuajve” që ndodhet në kilometrin e dytë të rrugës Korçë-Voskopojë u zhvillua gara mbarëkombëtare e hipizmit me pjesëmarrjen e 15 garuesve nga Maqedonia e Veriut dhe Tirana duke e bërë shumë interesante këtë ditë jo vetëm për profesionistët e hipizmit por edhe për të apasionuarit pas kalërimit.

read more
Kopshtet Komunitare

Kopshtet Komunitare

Familjet e Kopshteve Komuniotare janë jo vetëm një atraksion i shtuar në Korçë, por prej 3 vitesh përfaqësojnë një model të shkëlqyer të punës vullnetare dhe bashkëpunimit komunitar, me synimin për t'u shtrirë edhe më gjerë në hapësira të tjera. Përmes një aktiviteti të organizuar në ambientet e Kopshteve Komunitare, kreu i Bashkisë Korçë i falenderoi familjet për punën e shkëlqyer në këto vite. 

Kolonia e Piktorëve të Vegjël

Kolonia e Piktorëve të Vegjël

Këtë vit ishte Kolonja vendi ku fëmijë të talentuar nga i gjithë Qarku i Korçës hodhën në telajo peizazhin e vjeshtës dhe bukuritë e kësaj zone. Për të katërtin vit radhazi tek Kolonia e Piktorëve të Vegjël morën pjesë edhe fëmijët korçarë që frekuentojnë kursin e pikturës në Qytezën e Fëmijëve.

Koncert klasik në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë

Koncert klasik në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë

Një mbrëmje e mrekullueshme me një koncert klasik mbylli fundjavën në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë. Paola Kondakçi dhe Eljona Eleni Sinjari, dy vajza të talentuara, sollën në skenën e teatrit një mbrëmje të veçantë, plot shije, profesionalizëm dhe emocion.

Vazhdojmë punën drejt zgjidhjes për furnizim të qëndrueshëm dhe çmim të kontrolluar për drutë e zjarrit

Vazhdojmë punën drejt zgjidhjes për furnizim të qëndrueshëm dhe çmim të kontrolluar për drutë e zjarrit

Në një takim me ministren Mirela Kumbaro dhe ministrin Niko Peleshi diskutuam rreth problematikës së furnizimit me dru zjarri për bashkitë Korçë, Maliq dhe bashkitë e tjera të qarkut, të angazhuar për të bashkëpunuar deri në zgjidhjen e këtij problemi.

read more
Restaurimi i shtëpisë së familjes Kote

Restaurimi i shtëpisë së familjes Kote

Ka filluar puna për restaurimin e shtëpisë së familjes Kote, një nga më të vjetrat në Korçë, Monument Kulture i kategorisë së parë. Falë Bonusit të Rijetëzimit Shtëpia Kote pas restaurimit do të kthehet në një shtëpi pritëse.

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR  PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe të Kreut  VII, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve , për përmbushjen e kushteve të pranimit në shërbim civil dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për pozicionin :

 • 1 (një) Specialist në Sektorin e Strehimit Social në Drejtorinë e Strehimit Social dhe Menaxhimit të Banesave Sociale kategoria  III.b.

 

read more
Zgjidhet përfundimisht problemi i tejmbushjes nga shirat me intensitet të lartë të përroit të Mborjes

Zgjidhet përfundimisht problemi i tejmbushjes nga shirat me intensitet të lartë të përroit të Mborjes

Bashkia Korçë është duke punuar për zgjidhjen përfundimtare të problemit të tejmbushjes nga shirat me intensitet të lartë të përroit të Mborjes. Në kuadër të përballimit të emergjencave dimërore dhe minimizimit të rrezikut për lagjet e banuara afër kësaj zone, ka filluar puna për veshjen me beton të argjinaturës, zgjerimin dhe thellimin e shtratit.

Çakullimi i rrugëve të parcelave në fshatin Pulahë

Çakullimi i rrugëve të parcelave në fshatin Pulahë

Vijon puna për çakullimin e rrugëve të parcelave edhe në fshatin Pulahë. Në çdo Njësi Administrative po bëhet një punë e madhe për t'iu ardhur në ndihmë fermerëve dhe për të lehtësuar punën e tyre.

 Kushte të përmirësuara në çdo shkollë të Korçës.

Kushte të përmirësuara në çdo shkollë të Korçës.

Bashkia Korçë kujdeset që mësimi në çdo institucion arsimor të zhvillohet në kushte sa më të mira. Aktualisht po punohet në Shkollën "Sevasti Qiriazi" për veshjen me gur të fasadës së godinës.

 Vizita e Ambasadores së Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq.

Vizita e Ambasadores së Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq.

Kreu i Bashkisë Korçë ka pritur Ambasadoren e Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq. Gjatë takimit u diskutua për vazhdimin e bashkëpunimit në fushat e ekonomisë, turizmit, arsimit dhe kulturës.

read more

Njoftim

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim të nenit 22 dhe të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe të Kreut II, III, IV dhe VII, të Vendimit nr. 243, datë 18.03.2015, të  Këshillit të Ministrave, Bashkia Korçë shpall procedurat e lëvizjes paralele dhe të pranimit në shërbimin civil për kategorinë ekzekutive, për pozicionin:

 • 1 (një) Specialist në Sektorin e Turizmit, në Drejtorinë e Projekteve, Turizmit, Teknologjive të Informacionit, Migracionit dhe Diaspores, kategoria  III.b.
read more

Njoftim

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim të nenit 22 dhe të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe të Kreut II, III, IV dhe VII, të Vendimit nr. 243, datë 18.03.2015, të  Këshillit të Ministrave, Bashkia Korçë shpall procedurat e lëvizjes paralele dhe të pranimit në shërbimin civil për kategorinë ekzekutive, për pozicionin:

 • 1 (një) Specialist për Barazinë Gjinore, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b

 

read more

Njoftim

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL PËR LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË NË KATEGORINË E ULËT DREJTUESE

Lloji  i diplomës “Master Shkencor” në një nga degët e Fakultetit të Ekonomisë

 

Në zbatim të nenit 26, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të Kreut II dhe III, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  nr. 242, datë 18/03/2015 “Për plotësimin e vendeve të lira në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese”, Bashkia Korçë shpall procedurat e lëvizjes paralele dhe ngritjes në detyrë, për kategorinë e ulët drejtuese, për pozicionin:

 

 • 1 (një) Përgjegjës i Sektorit për Kontrollin dhe Mbledhjen e të Ardhurave, në Drejtorinë e Taksave dhe Tarifave Vendore, në Drejtorinë e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore dhe Kontroll Territorit kategoria III.a/1.

 

read more
Bashkia Korçë renditet e para në Raportin Vjetor për Funksionimin e Kontrollit të Brendshëm Financiar Publik për vitin 2021.

Bashkia Korçë renditet e para në Raportin Vjetor për Funksionimin e Kontrollit të Brendshëm Financiar Publik për vitin 2021.

Bashkia Korçë renditet e para në Raportin Vjetor për Funksionimin e Kontrollit të Brendshëm Financiar Publik për vitin 2021. Bazuar në 18 tregues gjithëpërfshirës performance mbi planifikimin dhe ekzekutimin e buxhetit si dhe zbatimin e kërkesave ligjore të kontrollit të brendshëm Bashkia Korçë u vlerësua me 48 pikë dhe zuri vendin e parë.

Rikonstruksioni i plotë i Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë.

Rikonstruksioni i plotë i Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë.

Bashkia Korçë ka filluar punën për rikonstruksionin e plotë të Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë. Projekti përfshin transformimin rrënjësor të ambienteve, ndërtimin e një palestre të re, kabinetin e ri laboratorik dhe vendosjen e të gjitha paisjeve të nevojshme për zhvillimin e mësimit në standarde bashkëkohore.

Kënd lojërash për nxënësit e Shkollës "Sotir Gura" dhe banorët e kësaj zone

Kënd lojërash për nxënësit e Shkollës "Sotir Gura" dhe banorët e kësaj zone

Dy vajza korçare ndërtojnë vullnetarisht një kënd lojërash për nxënësit e Shkollës "Sotir Gura" dhe banorët e kësaj zone të qytetit. Një iniciativë e bukur nga Etleva dhe Rudina, dy vajza korçare model, për t’i dhënë jetë idesë së tyre në ndihmë të komunitetit.

Rikonstruksioni i rrugëve në lagjen 4

Rikonstruksioni i rrugëve në lagjen 4

Filloi rikonstruksioni i rrugëve të brendshme në bllokun e pallateve dy katëshe mbi shkollën e infermierisë. Asfaltimi, trotuaret e rinj dhe hapësirat e parkimit në këtë pjesë të qytetit janë pjesë e projektit tonë për përmirësimin e infrastrukturës në Lagjen 4.

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të kreut  VII, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  nr. 243 datë 18.03.2015 “Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” i ndryshuar, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve për përmbushjen e kushteve të lëvizjes paralele dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozicioneve:

 • 1 (një) Specialist për Mbrojtjen e të drejtave të Fëmijëve, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b

 

read more
Ekspozita e Kolonisë Ndërkombëtare të Pikturës "Ditët e Mios"

Ekspozita e Kolonisë Ndërkombëtare të Pikturës "Ditët e Mios"

40 artistët nga Italia, Greqia, Kosova, Turqia, Maqedonia e Veriut, Bullgaria, Polonia dhe artistë korçarë ekspozuan punimet e tyre realizuar në qytetin e Korçës dhe rrethinat gjatë tri ditëve të kolonisë. Krijimet fantastike iu dhuruan Korçës dhe Galerisë “Guri Madhi”.

Njoftim

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË FITUESVE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

në një nga degët e Fakultetit të Ekonomisë.

Kategoria e pagës III.b

 

Bashkia Korçë në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe të kreut IV, të Vendimit nr.243, datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave, në përfundim të fazës së vlerësimit të kandidatëve  njofton se për  pozicionin:

 • 2 (dy) Specialistë për kadastren fiskale, vlerësimin dhe shërbimin e taksapaguesve në Sektorin e kadastres fiskale, vlerësimit dhe shërbimit të taksapaguesve  në Drejtorinë e Taksave dhe Tarifave Vendore, në Drejtorinë e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore dhe Kontroll Territorit, kategoria  III.b.
read more

Njoftim

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË FITUESVE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

 

Bashkia Korçë në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe të kreut IV, të Vendimit nr.243, datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave, në përfundim të fazës së vlerësimit të kandidatëve  njofton se për  pozicionin:

 • 1 (një) Specialist për Mbrojtjen e të drejtave të Fëmijëve, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b

 

read more

Njoftim

NJOFTIM MBI SHPALLJEN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË FITUESVE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

 

Bashkia Korçë në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe të kreut IV, të Vendimit nr.243, datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave, në përfundim të fazës së vlerësimit të kandidatëve  njofton se për  pozicionin:

 • 1 (një) Specialist për Barazinë Gjinore, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b

 

read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të kreut  VII, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  nr. 243 datë 18.03.2015 “Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” i ndryshuar, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve për përmbushjen e kushteve të lëvizjes paralele dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozicioneve:

 • 1 (një) Specialist në Sektorin e Strehimit Social në Drejtorinë e Strehimit Social dhe Menaxhimit të Banesave Sociale kategoria  III.b.
read more

Njoftim

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE

POLICIA BASHKIAKE

Në zbatim të ligjit 139/2015 “Për vetëqeverisjen  vendore” si dhe të ligjit Nr. 8224 datë 23.04.1998 “Për organizimin dhe funksionimin e Policisë të Bashkisë dhe të Komunës”, i ndryshuar me ligjin nr.8335 datë 23.04.1998 si dhe në “Urdhërin e përbashkët për miratimin e Rregullores së brendshme “TIP” të Policisë Bashkiake dhe të Komunës”, Bashkia Korçë fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në proçedurat për plotësimin vendeve vakante në Policinë Bashkiake si më poshtë:

 • Polic në Policinë e Bashkisë  Korçë (4 policë)

 

read more

Njoftim

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

Kategoria e pagës III.b

Në zbatim të nenit 22 dhe të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe të Kreut II, III, IV dhe VII, të Vendimit nr. 243, datë 18.03.2015, të  Këshillit të Ministrave, Bashkia Korçë shpall procedurat e lëvizjes paralele dhe të pranimit në shërbimin civil për kategorinë ekzekutive, për pozicionin:

 • 1 (një) Specialist në Sektorin e Strehimit Social në Drejtorinë e Strehimit Social dhe Menaxhimit të Banesave Sociale kategoria  III.b.
read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR  PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe të Kreut  VII, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve , për përmbushjen e kushteve të pranimit në shërbim civil dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për pozicionin :

 

 • 1 (një) Specialist për Mbrojtjen e të drejtave të Fëmijëve, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b

 

read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR  PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

në një nga degët e Fakultetit të Ekonomisë.

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe të Kreut  VII, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve , për përmbushjen e kushteve të pranimit në shërbim civil dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për pozicionin :

 • 2 (dy) Specialistë për kadastren fiskale, vlerësimin dhe shërbimin e taksapaguesve në Sektorin e kadastres fiskale, vlerësimit dhe shërbimit të taksapaguesve  në Drejtorinë e Taksave dhe Tarifave Vendore, në Drejtorinë e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore dhe Kontroll Territorit, kategoria  III.b.

 

read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR  PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe të Kreut  VII, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve , për përmbushjen e kushteve të pranimit në shërbim civil dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për pozicionin :

 • 1 (një) Specialist për Barazinë Gjinore, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b
read more

Njoftim

SHPALLJE PËR VEND TË LIRË PUNE NË DREJTORINË E KUJDESIT SOCIAL

Bazuar në nenin 64 të ligjit 139/2015 “Për vetëqeverisjen vendore”, ligjin 44/2015 “Kodi i Procedurave Administrative”, Vendimin e Këshillit të Ministrave nr. 142, datë 12.03.2014 “Për përshkrimin dhe klasifikimin e pozicioneve të punës në institucionet e administratës shtetërore dhe institucioneve të pavarura”, Vendimin e Këshillit të Ministrave nr. 165, datë 02.03.2016 “ Për grupimin e njësive të vetëqeverisjes vendore për efekt page dhe caktimin e kufijve të pagave të funksionarëve të zgjedhur e të emëruar, të nëpunësve civilë e të punonjësve administrative të vetëqeverisjes vendore” i ndryshuar, në Vendimin e Këshillit të Ministrave nr. 111 datë 23.02.2018 “Për krijimin dhe funksionimin e fondit social“, në Vendimin e Këshillit të Ministrave nr. 150 datë 20.03.2019 “Për metodologjinë e llogaritjes së fondeve për financimin e shërbimeve të kujdesit shoqëror”,  Bashkia Korçë do të fillojë proçedurat për plotësimin vendit vakant në Drejtorinë e Kujdesit Social, si më poshtë:

 • 1 Psikolog në Sektorin e Shërbimeve për Fëmijët me Aftësi Ndryshe në Drejtorinë e Kujdesit Social (me kohë të pjesshme)
read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË E ULËT DREJTUESE

Lloji  i diplomës “Master Shkencor”

në një nga degët e Fakultetit

të Ekonomisë.

 

Në zbatim  të nenit 26, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar,si dhe Vendimin nr. 242 datë 18.03.2015 të Këshillit të Ministrave, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë Institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve , për përmbushjen e kushteve të lëvizjes paralele dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozicioneve :

 

 • 1 (një) Përgjegjës i sektorit për kadastres fiskale, vlerësimit dhe shërbimit të taksapaguesve, në Drejtorinë e Taksave dhe Tarifave Vendore, në Drejtorinë e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore dhe Kontroll Territorit kategoria III.a/1.
read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

në një nga degët e Fakultetit të Ekonomisë.

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të kreut  VII, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  nr. 243 datë 18.03.2015 “Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” i ndryshuar, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve për përmbushjen e kushteve të lëvizjes paralele dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozicioneve:

 • 2 (dy) Specialistë për kadastren fiskale, vlerësimin dhe shërbimin e taksapaguesve në Sektorin e kadastres fiskale, vlerësimit dhe shërbimit të taksapaguesve  në Drejtorinë e Taksave dhe Tarifave Vendore, në Drejtorinë e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore dhe Kontroll Territorit, kategoria  III.b.

 

read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të kreut  VII, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  nr. 243 datë 18.03.2015 “Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” i ndryshuar, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve për përmbushjen e kushteve të lëvizjes paralele dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozicioneve:

 • 1 (një) Specialist për Mbrojtjen e të drejtave të Fëmijëve, në Sektorin e Shërbimeve Sociale, në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b
read more

Njoftim

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR LËVIZJE PARALELE NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

Niveli minimal i diplomës “Master Profesional” në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Shkencave Humane

Kategoria e pagës III.b

 

Në zbatim  të nenit 25, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të kreut  VII, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  nr. 243 datë 18.03.2015 “Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive” i ndryshuar, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore pranë institucionit të Bashkisë Korçë, në përfundim të verifikimit paraprak të kandidatëve për përmbushjen e kushteve të lëvizjes paralele dhe kërkesave të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozicioneve:

 • 1 (një) Specialist për Barazinë Gjinore në Sektorin e Shërbimeve Sociale në Drejtorinë e Kujdesit Social, kategoria  III.b

 

read more

Latest News

Buxheti për Qytetarin 2022-2024 Bashkia Korçë 26-01-2022
Buxheti për Qytetarin 2022-2024 i Bashkisë Korçë, i hartuar nga ekspertët e Bashki të Forta në bashkëpunim me zyrën e Financës.    SHKARKO DOKUMENTIN PDF    
Në gatishmëri për të përballuar situatën nga zjarret 08-08-2021
Në gatishmëri për të përballuar situatën e paraqitur nga zjarri i sotëm në Voskopojë. Forcat e ushtrisë së bashku më shërbimin zjarrfikës dhe punonjësit e bashkisë, janë duke punuar në terren për normalizmin e situatës.
Liriku Skënder Rusi, vlerësohet me titulli "Qytetar Nderi" 15-07-2021
Këshilli Bashkiak vlerëson me titullin "Qytetar Nderi" lirikun Skënder Rusi, në 69- vjetorin e lindjes. Për kontributin e tij të vyer si një poet që kaq shumë e deshi dhe i dha Korçës.
Korça Innovation & Technology Hub 10-04-2021
Hapet për herë të parë në Korçë qendra më e madhe inovative dhe teknologjike ne rajon.
Aleanca e Zgjeruar Kombëtare e Këshilltareve 08-03-2021
Aleanca e Zgjeruar Kombëtare e Këshilltareve është një grup informal i Aleancave të Këshilltareve të Bashkive, në të cilat janë krijuar dhe funksionojnë duke nisur nga 8 marsi i vitit 2018.  Aleanca Video
BEHU PRONAR I TOKES TENDE 03-10-2018
SHKARKO MATERIALIN E AMTP