Turi i qytetit të Korçës

Vizitorët vendas dhe të huaj që vizitojnë Korçën  kanë mundësi të orientohen lehtësisht në muzeumet, institucionet publike, parqet dhe vendet e tjera të vizitueshme në qytet. Në çdo kohë,  ju mund të vizitoni të gjitha atraksionet turistike, të përfshira në turin e qytetit janë vendosur tabela informuese dhe orientuese.  Shkarko Korca City Map

Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar

Muzeu Kombëtar i Arsimit

Xhamia e Iliaz Bej Mirahorit

Parku “Themistokli Gërmenji”

Shtëpia Muze e piktorit Vangjush Mio

Qendra Rajonale e Informacionit Turistik

Teatri “Andon Z. Çajupi”

Bulevardi “Republika”

Birra Korça

Varrezat e Dëshmorëve

Lëndina e Lotëve

Parku “Rinia”

Pazari i Vjetër 

Katedralja “Rigjallja e Krishtit”

Hija në mozaik e Katedrales së Shën Gjergjit

Zona Këmbësore

Qendra kulturore “Vangjush Mio”

Muzeu “Gjon Mili”

Biblioteka “Thimi Mitko”

Muzeu Oriental “Bratko”

Muzeu Arkeologjik

Lagjet e vjetra të Korçës

Varrezat e ushtarëve francezë

 
back