Asfaltimi i rrugës hyrëse në fshatin Mborje

Asfaltimi i rrugës hyrëse në fshatin Mborje

Në Mborje, pas asfaltimit të rrugës hyrëse, vazhdon puna për shtrimin me kalldrëm të disa rrugëve brenda fshatit.

Rikonstruksioni i fasadës në shkollën "Pandeli Cale"

Rikonstruksioni i fasadës në shkollën "Pandeli Cale"

Bëhemi gati për të filluar vitin e ri mësimor në shkollat e kopshtet e Korçës. Vazhdon puna për rikonstruksionin e fasadës dhe ndërhyrje të tjera të nevojshme brenda shkollës "Pandeli Cale".

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve në fshatin Mborje

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve në fshatin Mborje

Rrugicat me kalldrëm janë një vlerë e çmuar në lagjet historike të Korçës, por edhe në fshatrat përreth saj. Ruajmë traditën dhe tregojmë kujdes të veçantë në mirëmbajtjen e tyre.

read more

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve në Drenovë

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve në Drenovë

Në kuadër të projektit "100 fshatrat" për të promovuar Drenovën, dhe pas punës që është bërë për rehabilitimin e rrugës së Parkut Kombëtar "Bredhi i Drenovës", ky projekt i rëndësishëm do të vazhdojë me pikën e hedhjes me parashutë, markimin e shtigjeve për të shëtitur si dhe me hapësirat për piknik.

read more
back