Trajnim Falas në Programin Adobe Premier

Trajnim Falas në Programin Adobe Premier
Je i ri energjik, kreativ dhe i apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit? ????‍????
Bashkohu edhe ti me 20 të rinj që do të trajnohen FALAS në Adobe Premier!
 

 

read more

Njoftim

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet sot me banorët e Rajonit nr 2 që përfshin lagjet 4, 5, 13, 14, 15, 16 në Korçë, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin 2023.

Datë 24 nëntor, ora 18:00, tek ish Qendra Rinore.

Ju mirëpresim!

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorët e Njësive Administrative Voskopojë dhe Lekas, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin për vitin 2023.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.


Ju mirëpresim!

Ditën e enjte, datë: 24 nëntor, ora: 10:30, Vendi i takimit: Njësia Administrative Voskopojë.

Fjalën e ke ti!

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet me kryepleqtë e fshatrave, banorët dhe administratorin e Njësisë Administrative Mollaj, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2023.

"Buxhetimi me Pjesëmarrje" ju ofron mundësinë për të vendosur së bashku me pushtetin vendor për prioritetet më të rëndësishme në zonën ku banoni.


Ju mirëpresim!

Ditën e mërkurë, datë: 23 nëntor, ora: 15:00, Vendi i takimit: Njësia Administrative Mollaj.

Fjalën e ke ti!

back