Agjensi Turistike dhe Udhetimi

Nr. 

Emri i agjensisë

Adresa

Telefon

Lloji i aktivitetit

E-mail

1

 Olympus Travel & Tours

L. 12, Bulevard  "Gjergj Kastrioti"

+355 672640737    +355 822 43862

Agjensi udhëtimi/      Operator turistik 

[email protected]

2

 Pelion Travel & Tours

L. 11, Rruga “Gjon Ndreçi Pendavinji”

+355 694612738

Agjensi udhëtimi/        Operator turistik 

[email protected]

3

 Metro Euro (turistike dhe udhetimi)

L.7, Rruga "Ismail Qemali"

+355 697221800      +355 82245111

Agjensi udhetimi

[email protected]

4

 Skënderbeu, Korçë            (Linja Korçë -Selanik- Athine)

Rruga Korçë-Tiranë, Km 1 

+355692094461        +355 8253155

Agjensi udhetimi

 

 

5

 Xhafa Travel

L.9 Sheshi i Teatrit

+355 694264347

+355 695612460

Agjensi udhetimi

 

[email protected]

6

 Klaudeta Myteveli

L. 9, Bulevard  "Gjergj Kastrioti"

+355 692643659

Agjensi udhetimi

 

 

back