Latest News

Liriku Skënder Rusi, vlerësohet me titulli "Qytetar Nderi" 15-07-2021
Këshilli Bashkiak vlerëson me titullin "Qytetar Nderi" lirikun Skënder Rusi, në 69- vjetorin e lindjes. Për kontributin e tij të vyer si një poet që kaq shumë e deshi dhe i dha Korçës.
BEHU PRONAR I TOKES TENDE 03-10-2018
SHKARKO MATERIALIN E AMTP
24 Tetori, "Dita e Çlirimit të Korçës" 24-10-2016
Korça feston 72-vjetorin e çlirimit.
Biblioteka e re 18-10-2016
Biblioteka e re e qytetit te Korces, nje ndertim bashkekohor qe i shkon per shtat vlerave te ketij qyteti
KËTË JAVË 05-05-2016
ÇDO DITË PËR KORÇËN.jpg  
Dita Ndërkombëtare e Autizmit 01-04-2016
Në prag të Ditës Ndërkombëtare të Ndërgjegjësimit për Autizmin - aktivitet sensibilizues ne Pedonale. Për herë të parë këtë vit, Bashkia Korçë mbështet transportin e fëmijëve autistë dhe kujdesin e veçantë profesional për...