Shfaqja “Madhështia e Marrëzisë"

Shfaqja “Madhështia e Marrëzisë"

“Madhështia e Marrëzisë", vjen në skenën e Teatrit "Andon Z. Çajupi" në Korçë.

Një shfaqje e mrekullueshme nga trupa e Teatrit Eksperimental, në sallën e tejmbushur të Teatrit të Korçës, e cila zanafillën e ka tek vepra e njohur e Servantes, e sjellë në kohë mjeshtërisht nga Ajlin Petrela.

Shfaqja do të ngjitet në skenën e Teatrit të Korçës deri më datë 2 nëntor.

Koncert klasik në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë

Koncert klasik në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë

Një mbrëmje e mrekullueshme me një koncert klasik mbylli fundjavën në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë. Paola Kondakçi dhe Eljona Eleni Sinjari, dy vajza të talentuara, sollën në skenën e teatrit një mbrëmje të veçantë, plot shije, profesionalizëm dhe emocion.

Mbyllen Ditët e Kulturës Maqedonase në Korçë.

Mbyllen Ditët e Kulturës Maqedonase në Korçë.

Mbyllen Ditët e Kulturës Maqedonase në Teatrin "Andon Z.Çajupi” në Korçë.

Tri ditë të pasura me ekspozita, koncerte dhe shfaqje filmi u përmbyllën dje me koncertin e Korit Menada dhe projeksionin e filmit dokumentar "Honey land” (Toka e mjaltit).

Zhuliana Jorganxhi, nderohet me titullin "Qytetare Nderi" e Korçës

Zhuliana Jorganxhi, nderohet me titullin "Qytetare Nderi" e Korçës

Zhuliana Jorganxhi, një emër i madh i artit dhe kulturës sonë kombëtare nderohet me titullin "Qytetare Nderi" e Korçës! Një mbrëmje kushtuar jetës dhe krijimtarisë të saj në sallën e tejmbushur të Teatrit “Andon Zako Çajupi", solli bashkë emocione, kujtime, adhuruesit e këngëve të autores, miq e kolegë të mjeshtres së fjalës së gdhendur në varg.

read more
back