Ministria e Jashtme e Japonisë vlerëson me çertifikatë muzeun Oriental "Bratko"

Ministria e Jashtme e Japonisë vlerëson me çertifikatë muzeun Oriental "Bratko"

Muzeu Oriental "Bratko" vlerësohet me çertifikatë nga Ministria e Jashtme e Japonisë për promovimin e kulturës japoneze në qytetin e Korçës. Z. Micujuki Takada, Ambasador i Japonisë në Shqipëri, vizitoi ambientet e të vetmit muze në Shqipëri që ekspozon artin oriental, duke u kthyer kështu dhe në urë bashkëpunimi kulturor midis Korçës dhe Japonisë.

back