Grupet pjesëmarrëse në Festivalin Ndërkombëtar të Karnavaleve 2008

 1. Banda e Qytetit
 2. Grupi i Femijeve
 3. Shkolla e Mesme Ekonomike
 4. Shkolla e Gjuheve te Huaja “Faik Konica”
 5. Butafori  “Froni mbreteror”
 6. Butafori “Natyra”
 7. Grupi i Kembajkave dhe Patinatoreve
 8. Butafori Shetitese
 9. Shkolla e Mesme “Raqi Qirinxhi”
 10. Djalli me llastika
 11. Grupi i Baletit
 12. Teatri “ Romeo Zhuljeta”
 13. Piratet
 14. Shkolla e Mesme “Themistokli Germenji”
 15. Grupi Rom
 16. Polena
 17. Tirana
 18. Tuzi
 19. Shkodra
 20. Putinjano
 21. Kavaja
 22. Berati
 23. Prilepi
 24. Strumnica
back