Agjensi Turistike dhe Udhetimi

Emri i agjensisë

Adresa

Telefon

E-mail

Dion travel & Tours 

Bulevard  "Gjergj Kastrioti"

+355 822 57110

 l.a.travel@live.com

Klodi Travel & Tours

Bulevard "Gjergj Kastrioti"

+355 822 48851

 

Albania Travel &Tours

Bulevard "Gjergj Kastrioti"

+355 822 43862/ 243148/ 0689021699

 

Irakli Tours

Blloku Demokracia, Nr. 17

+355 822 54343/ 0692094271

 

Star Travel

Rruga "Ismail Qemali", poshte Orës së qytetit

+355 822 44031

 

Helios Travel

 

+355 822 42925

 

Euro Express

Rruga Muzakajt

0692094273

 

Olympus Travel & Tours

Bulevard  "Shen Gjergji"

+355 822 43862

olympustraveltours@gmail.com

Metro Euro (turistike dhe udhetimi)

Rruga "Ismail Qemali"

+355 822 45 111

info@metroeuro.al

Egnatia Tours

Rruga "Ismail Qemali"

+355 822 451275

 

Skenderbeu Korce (Linja Korçë - Selanik - Athine)

Rruga "Ismail Qemali"

+355 822 52715

 

Alba Trans (Linjë autobusash)

Rruga  “Ismail Qemali”

0694048299

 

 

back