22 prill "Dita e Tokës"

22 prill "Dita e Tokës"

Toka është e vetmja gjë që ne të gjithë kemi të përbashkët…
Ekziston një nevojë e madhe për futjen e vlerave të reja në shoqërinë tonë, ku më shumë nuk është domosdoshmërisht më e mirë, ku më ngadalë mund të jetë më shpejt, dhe ajo që konsiderohet PAK mund të jetë SHUMË. Gëzuar Ditën e Tokës!

VLERËSIMI STRATEGJIK MJEDISOR I PLANIT LOKAL TË BASHKISË KORCE

VLERËSIMI STRATEGJIK MJEDISOR I PLANIT LOKAL TË BASHKISË KORCE

 

Shkarko DOKUMENT  PDF

Projekte


back