Pastrimi i kanaleve kullues në fshatin Shamoll

Pastrimi i kanaleve kullues në fshatin Shamoll

Me punën intensive të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë, vazhdon pastrimi i sistemit të kanaleve kullues në tokat bujqësore. Aktualisht punohet në fshatin Shamoll, njësia administrative Bulgarec.

Pastrimi i kanalit të Gjançit

Pastrimi i kanalit të Gjançit

Vazhdon puna për pastrimin e krahut të djathtë të kanalit të Gjançit në njësinë administrative Mollaj, me qëllim përmirësimin e skemës së ujitjes në këto zona. Deri tani është pastruar një gjatësi prej1800 ml dhe volum prej 1072 m3 i këtij kanali.

Ndërhyrje në rrugën "Konferenca e Labinotit".

Ndërhyrje në rrugën "Konferenca e Labinotit".

Sektori i Mirëmbajtjes së Rrugëve dhe Trotuarëve pranë Bashkisë Korçë kreu një ndërhyrje emergjente në rrugën “Konferenca e Labinotit”, pasi në një gjatësi prej 15 m ishte dëmtuar një pjesë e asfaltit si pasojë e rreshjeve të shiut.

Ndërhyrje intensive në fshatrat e Korçës.

Ndërhyrje intensive në fshatrat e Korçës.

Vazhdon puna për pastrimin dhe sistemimin e zonave problematike. Aktualisht punohet në fshatrat Drenovë, Porodinë, Voskopojë. 
‪#‎FjalaJonëPuna‬

back