Rikonstruksioni i blv. "Fan Noli"

Rikonstruksioni i blv. "Fan Noli"

Avancojnë punimet për rikonstruksionin e blv. "Fan Noli". Një investim shumë i rëndësishëm, i cili do të reflektojë dukshëm ndryshimin pozitiv në të gjithë elementët e tij. Pjesë e këtij investimi është dhe rehabilitimi i ndriçimit të unazës së qytetit.

Fshati Melçan, Njësia Administrative Bulgarec.

Fshati Melçan, Njësia Administrative Bulgarec.

Përfundoi zhbllokimi i tombinos së fundit në kanalin Ventrok të lumit të Dunavecit, në fshatin Melçan. Ky aksion i rëndësishëm u bë i mundur nga Ndërmarrja e Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Korçë, me qëllim rritjen e efikasitetit dhe sigurimin e ujit në të gjithë sipërfaqen e tokave bujqësore.

Ndërhyrje në fshatrat Barç, Dishnicë, Polenë dhe Voskopojë

Ndërhyrje në fshatrat Barç, Dishnicë, Polenë dhe Voskopojë

Çdo ditë e më shumë, fshatrat e Korçës i nënështrohen ndërhyrjeve konstruktive për pastrimin e vendgrumbullimeve problematike me mbeturina, proçesit të pastrimit të kanaleve të tokave bujqësore si dhe sistemimit të rrugëve hyrëse. Falë angazhimit serioz të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Korçë, problemet shqetësuese prej vitesh në këto zona tashmë janë drejt zgjidhjes.

 

Ndërhyrje në rrugët e lagjes Dukas, njësia administrative Vithkuq

Ndërhyrje në rrugët e lagjes Dukas, njësia administrative Vithkuq

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë është duke punuar për hapjen e rrugëve në lagjen Dukas, njësia administrative Vithkuq. Puna nuk do të ndalet këtu, për t`a bërë më atraktive dhe të vizitueshme këtë zonë, e cila është një nga perlat e natyrës së bukur korçare.

back