Sistemimi dhe rehabilitimi i rrugëve mes parcelave

Sistemimi dhe rehabilitimi i rrugëve mes parcelave

Në Dvoran, i dhamë zgjidhje kësaj problematike dhe fermerët tani e kanë më të lehtë punën në tokat e tyre bujqësore.

read more

Pastrimi dhe sitemimi i kanalit të pritjes së ujrave të larta të Moravës, në fshatin Mborje

Pastrimi dhe sitemimi i kanalit të pritjes së ujrave të larta të Moravës, në fshatin Mborje

Pastrimi i materialit poshtë 4 urave dhe ngritja e argjinaturës, do të zgjidhin rrezikun e përmbytjes nga rreshjet me intensitet të lartë.

read more

Vazhdojnë punimet në fshatin Dërsnik

Vazhdojnë punimet në fshatin Dërsnik

Drejt përfundimit ndërhyrja në kanalet kullues dhe ujitës.

read more

Projekte të reja në fshatin Shamoll

Projekte të reja në fshatin Shamoll

Pasi pastruam 3.5 km kanale ujitës dhe kullues, i dhamë zgjidhje ndërtimit të dy urave si një domosdoshmëri për banorët e këtij fshati.

read more
back