Ndërtimi i unazës Korçë-Polenë-Voskop-Korçë

Ndërtimi i unazës Korçë-Polenë-Voskop-Korçë

Investimi me vlerë 4 mln $ përfshin edhe rikonstruksionin e kilometrave të parë të rrugës që të çon drejt fshatit turistik të Voskopojës.

read more

Sistemim-asfaltim i rrugëve në Lgj. 8 të qytetit

Sistemim-asfaltim i rrugëve në Lgj. 8 të qytetit

Asfaltuam 1500 m2 në rrugët "Bari Zylali" dhe "Spase Pema", në lagjen 8 të qytetit.

read more

Sistemim-asfaltim i rrugëve dhe shesheve në Lgj.16 të qytetit

Sistemim-asfaltim i rrugëve dhe shesheve në Lgj.16 të qytetit

10 mijë m2 rrugë janë asfaltuar nga bashkia gjatë këtij muaji, në gjashtë lagje të qytetit.

read more

Ndërhyrje për rehabilitimin e rrugës "Pandeli Vangjeli"

Ndërhyrje për rehabilitimin e rrugës "Pandeli Vangjeli"

Rehabilituam hapësirën mes pallateve në rrugën "Pandeli Vangjeli" duke përmirësuar infrastrukturën për banorët.

read more

Sistemim-asfaltim i rrugës dhe sheshit në fshatin Pulahë

Sistemim-asfaltim i rrugës dhe sheshit në fshatin Pulahë

Inspektuam ecurinë e punimeve të rrugës në fshatin Pulahë.

read more

Punime në Njësinë Administrative Drenovë

Punime në Njësinë Administrative Drenovë

Gjatë ndërhyrjes për rehabilitimin e një prej degëzimeve të rrugës "Antonio Athanas", Njësia Administrative Drenovë.

read more

Sistemimi dhe rehabilitimi i rrugëve mes parcelave

Sistemimi dhe rehabilitimi i rrugëve mes parcelave

Në Dvoran, i dhamë zgjidhje kësaj problematike dhe fermerët tani e kanë më të lehtë punën në tokat e tyre bujqësore.

read more

Pastrimi dhe sitemimi i kanalit të pritjes së ujrave të larta të Moravës, në fshatin Mborje

Pastrimi dhe sitemimi i kanalit të pritjes së ujrave të larta të Moravës, në fshatin Mborje

Pastrimi i materialit poshtë 4 urave dhe ngritja e argjinaturës, do të zgjidhin rrezikun e përmbytjes nga rreshjet me intensitet të lartë.

read more

Vazhdojnë punimet në fshatin Dërsnik

Vazhdojnë punimet në fshatin Dërsnik

Drejt përfundimit ndërhyrja në kanalet kullues dhe ujitës.

read more

Projekte të reja në fshatin Shamoll

Projekte të reja në fshatin Shamoll

Pasi pastruam 3.5 km kanale ujitës dhe kullues, i dhamë zgjidhje ndërtimit të dy urave si një domosdoshmëri për banorët e këtij fshati.

read more
back