Kryebashkiaku inspekton punimet në Voskop

Kryebashkiaku inspekton punimet në Voskop

Kryebashkiaku Sotiraq Filo ka inspektuar punimet për rikonstruksionin e përroit dhe pastrimin e kanaleve ujitëse në Njësinë Administrative Voskop. Këto punime, të cilat kanë nisur në tetor të vitit të kaluar janë drejt përfundimit, do t`i japin fshatit Voskop pamje bashkëkohore, njëkohësisht do të zgjidhin problemin e përmbytjeve dhe shkarjes së dheut. Krahas pastrimit të kanaleve do të bëhet edhe ngritja e strukturave dhe hartimi i skemave për menaxhimin e vaditjes në të gjitha tokat bujqësore, në mënyrë që uji të shkojë në çdo parcelë.

Pastrimi i kanaleve ujitëse në fshatin Boboshticë

Pastrimi i kanaleve ujitëse në fshatin Boboshticë

Vazhdon puna për pastrimin e kanaleve ujitëse në fshatin Boboshticë, Njësia Administrative Drenovë. Kjo iniciativë do të vazhdojë deri në pastrimin përfundimtar të gjithë kanaleve ujitëse që përfshihen në territorin e Bashkisë Korçë. 

Aksion për pastrimin e lumit në fshatin Leshnjë.

Aksion për pastrimin e lumit në fshatin Leshnjë.

Në Njësinë Administrative Vithkuq, pastruam nga mbetjet lumin në fshatin Leshnjë. Banorët e fshatit i'u bashkuan aksionit të pastrimit përkrah punonjësve të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike të Bashkisë Korçë. Është detyra jonë e përbashkët në vazhdim për ta mbajtur pastër.

Punime intesive në fshatin Drenovë

Punime intesive në fshatin Drenovë

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Korçë, vazhdon punën për shtrimin e rrugëve me kalldrëm dhe kanalizimet e ujrave të bardha në fshatin Drenovë, për të përmirësuar kushtet dhe standartin e jetesës të banorëve.

back