Galeria e Arteve Digjitale në Korçë

Galeria e Arteve Digjitale në Korçë

Galeria e Arteve Digjitale në Korçë është e vetmja galeri e këtij lloji në Shqipëri, e cila fton vizitorë të shumtë në Korçë në shfaqjen e ekspozitës "Ikonografia Shqiptare - Mjeshtrat e Mëdhenj". Kryeveprat e emrave të njohur si Onufri, David Selenica, etj, vijnë në një udhëtim pamor të ikonografisë shqiptare ndër shekuj që është padyshim mbresëlënës.

Galeria e Arteve Digjitale në Korçë

Galeria e Arteve Digjitale në Korçë

Galeria e Arteve Digjitale Korçë është galeria e parë dhe e vetme në Shqipëri, e cila sjell ekspozita imersive dhe ofron një përvojë gjithëpërfshirëse të artit digjital, duke ndërthurur artin tradicional me teknologjinë. 

read more
back