Drejt përfundimit puna për rivitalizimin e fasadave në Korçë

Drejt përfundimit puna për rivitalizimin e fasadave në Korçë

Është drejt përfundimit puna për rivitalizimin e fasadave në Korçë. Termoizolimi ul kostot për ngrohje, përmirëson nga ana estetike godinën, si dhe redukton ndotjen e qytetit.

Rivitalizimi i fasadave të pallateve, të para viteve '90

Rivitalizimi i fasadave të pallateve, të para viteve '90

Bashkia Korçë në bashkëpunim me Fondin Shqiptar të Zhvillimit, kanë filluar punën për rivitalizimin e fasadave të pallateve të para viteve '90 në Korçë.

read more
back