Vizita e ambasadorit Gjerman në landfillin e Maliqit

Vizita e ambasadorit Gjerman në landfillin e Maliqit

Kryetari i Bashkisë Korçë së bashku me ambasadorin gjerman dhe kryetarin e bashkisë Maliq, morën pjesë në konkursin e pikturës me tematikë "Sfidat Mjedisore", organizuar me nxënësit e shkollave 9-vjeçare të Korçës dhe Maliqit, në ambientet e landfillit rajonal në Maliq.

read more

Ambasadori i Gjermanisë në Shqipëri, viziton ambientet e Qendrës së Teknologjisë dhe Inovacionit

Ambasadori i Gjermanisë në Shqipëri, viziton ambientet e Qendrës së Teknologjisë dhe Inovacionit

Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Shqipëri, z.Peter Zingraf dhe një grup gazetarësh të mediave në Shqipëri, vizitua ambientet e Qendrës së Teknologjisë dhe Inovacionit.

read more

Vizita e kryetarit të bashkisë në ambasadën italiane

Vizita e kryetarit të bashkisë në ambasadën italiane

Kryetari i bashkisë pati një vizite zyrtare në ambasadën italiane në Tiranë, me ambasadorin italian si dhe përfaqësues të agjencive të ndryshme italiane në Shqipëri.

read more

Vizita e Ambasadorit Soreca në Bashkinë Korçë

Vizita e Ambasadorit Soreca në Bashkinë Korçë

Ambasadori i BE-së në Shqipëri, z.Luigi Soreca vizitoi bashkinë. Kryetari i Bashkisë Korçë i shprehu falenderimet për punën e bërë gjatë periudhës së shërbimit si Ambasador në Shqipëri, për rolin e tij në mbështetje të anëtarësimit në BE dhe për bashkëpunimet e shumta që kemi pasur me projekte infrastrukturore por edhe në zhvillimin e artit, kulturës dhe turizmit.

back