Korça një lokalitet i preferuar për investitorët dhe sipërmarrësit e huaj

Korça një lokalitet i preferuar për investitorët dhe sipërmarrësit e huaj

Korça po kthehet gjithnjë e më shumë në një lokalitet të preferuar për investitorët dhe sipërmarrësit të cilët duan të hapin kompanitë e tyre këtu. Fabrizio është një sipërmarrës italian i cili do të hapë së shpejti në Korçë një rrobaqepësi me rreth 200 punëtorë.

read more

Konferenca Rajonale për Qytetet Inteligjente dhe të Gjelbra

Konferenca Rajonale për Qytetet Inteligjente dhe të Gjelbra

Konferenca Rajonale për Qytetet Inteligjente dhe të Gjelbra, organizuar nga Dhoma Amerikane e Tregtisë dhe Ambasada e USA në Shqipëri.

read more

Vizita e Ambasadorit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Shqipëri

Vizita e Ambasadorit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Shqipëri
Ambasadori i Republikës së Maqedonisë së Veriut në Shqipëri, Z. Dancho Markovski dhe Ministria e Kulturës së qeverisë maqedonase Znj. Bisera Kostadinovska-Stojchevska, vizitojnë Bashkinë Korçë.
Gjatë këtij takimi u diskutua rreth disa projekteve dhe bashkëpunimeve konkrete në fushën e kulturës, turizmit dhe ekonomisë si urë që forcon lidhjet mes dy vendeve tona fqinje.
 

Takim me kryetarët e bashkive të Kozanit dhe Bitolës

Takim me kryetarët e bashkive të Kozanit dhe Bitolës

Gjatë një takimi virtual me kryetarët e bashkive të Kozanit, Greqisë dhe Bitolës në Maqedoninë e Veriut. 

read more
back