Vizita e Ambasadorit të Ukrainës në Bashkinë Korçë

Vizita e Ambasadorit të Ukrainës në Bashkinë Korçë

Ambasadori i Ukrainës në Shqipëri Volodymyr Shukrov vizitoi sot Korçën.

Gjatë pritjes zyrtare në bashki u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit mes dy vendeve tona kryesisht në fushën e kulturës dhe arsimit duke shpresuar në zgjidhjen sa më të shpejtë të situatës së vështirë që po kalon Ukraina.

Marrëveshje bashkëpunimi me Drejtorinë e Korporatës Shqiptare të Investimeve

Marrëveshje bashkëpunimi me Drejtorinë e Korporatës Shqiptare të Investimeve

Nënshkruam me Drejtorin e Korporatës Shqiptare të Investimeve marrëveshjen e bashkëpunimit midis dy institucioneve tona.

Gjatë këtij takimi u diskutua mundësia e financimit të disa prej projekteve tona më të rëndësishme në fushën e eficencës së energjisë, turizmit dhe bujqësisë.

 

Vizita e Ambasadores së Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq.

 Vizita e Ambasadores së Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq.

Kreu i Bashkisë Korçë ka pritur Ambasadoren e Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq. Gjatë takimit u diskutua për vazhdimin e bashkëpunimit në fushat e ekonomisë, turizmit, arsimit dhe kulturës.

read more

Nis viti i ri akademik në universitete

Nis viti i ri akademik në universitete

Suksese të gjithë studentëve dhe pedagogëve që sot nisën vitin e ri akademik, veçanërisht atyre që ulen për herë të parë në auditore!

Në vijim të punës dhe vizionit tonë për të rinjtë sfidat tona për të ardhmen në bashkëpunim me universitetin janë akreditimi, identifikimi i programeve mësimore sipas kërkesave të tregut të punës, orientimi i kërkimit shkencor drejt adresimit të problematikave të rajonit, ndërkombëtarizimi i universitetit, si edhe programet e përbashkëta.

back