Mbrëmje muzikore "Shpirti në Klarinetë"

Mbrëmje muzikore "Shpirti në Klarinetë"

Shpirti në Klarinetë

Një mbrëmje e veçantë në ambientet e teatrit "A.Z.Çajupi", bëri bashkë artistët Fatos Qerimaj, Nexhildo Sula, Zhani Struga, Aleks Xhelili, për të dhuruar emocionet e papërsëritëshme të një nate me muzikë klasike, kontemporane, jazz por dhe popullore.

Tre çmime për Orkestrën e Harqeve Korçë

Tre çmime për Orkestrën e Harqeve Korçë

Orkestra e Harqeve Korçë, vlerësohet me tre çmime në edicionin e gjashtë të Takimit Kombëtar të Orkestrave të Harqeve në Elbasan. Çmimi i krijimtarisë më të mirë për dirigjentin Kostika Tanto me veprën "Aromë Korçe", çmimi i dytë për orkestrën dhe çmimi “Performanca më e mirë e festivalit” për Klea Barshoshi si soliste.

Festivali i 54-t i këngës për fëmijë

Festivali i 54-t i këngës për fëmijë
Festivali i 54-t i Këngës për Fëmijë-Një mbrëmje fantastike në teatër, show, argëtim, krijimtari dhe performanca të shkëlqyera. 18 këngë në konkurim me të rinj sfidues dhe të talentuar.

"Lule Borë", koncert me këngë qytetare

"Lule Borë", koncert me këngë qytetare

Një koncert i bukur, me zërat e mrekullueshëm të artistëve dhe tingujt e këngës qytetare korçare, pogradecare dhe dibrane u mbajt dje tek teatri A.Z.Çajupi. Pas periudhës së gjatë të pandemisë, teatri i Korçës ju rikthye aktiviteteve artistike dhe kulturore.

back