Mbrëmje artistike "Na flet Asdreni"

Mbrëmje artistike "Na flet Asdreni"

"Na flet Asdreni"

Një mbrëmje e bukur artistike në teatrin "A.Z.Çajupi" në Korçë, me rastin e 150 vjetorit të lindjes së shkrimtarit Aleksandër Stavre Drenova. (Asdreni). Me artistë nga Kosova dhe artistët korçarë, të cilët mes vargjesh dhe këngësh risollën jetën dhe krijimtarinë e Asdrenit.

Mbrëmje muzikore "Shpirti në Klarinetë"

Mbrëmje muzikore "Shpirti në Klarinetë"

Shpirti në Klarinetë

Një mbrëmje e veçantë në ambientet e teatrit "A.Z.Çajupi", bëri bashkë artistët Fatos Qerimaj, Nexhildo Sula, Zhani Struga, Aleks Xhelili, për të dhuruar emocionet e papërsëritëshme të një nate me muzikë klasike, kontemporane, jazz por dhe popullore.

Tre çmime për Orkestrën e Harqeve Korçë

Tre çmime për Orkestrën e Harqeve Korçë

Orkestra e Harqeve Korçë, vlerësohet me tre çmime në edicionin e gjashtë të Takimit Kombëtar të Orkestrave të Harqeve në Elbasan. Çmimi i krijimtarisë më të mirë për dirigjentin Kostika Tanto me veprën "Aromë Korçe", çmimi i dytë për orkestrën dhe çmimi “Performanca më e mirë e festivalit” për Klea Barshoshi si soliste.

Festivali i 54-t i këngës për fëmijë

Festivali i 54-t i këngës për fëmijë
Festivali i 54-t i Këngës për Fëmijë-Një mbrëmje fantastike në teatër, show, argëtim, krijimtari dhe performanca të shkëlqyera. 18 këngë në konkurim me të rinj sfidues dhe të talentuar.
back