Nata e parë e Rin Show

Nata e parë e Rin Show

Nata e parë e Rin Show me yjet e shkollës "Faik Konica".

Suksese të gjithë konkurentëve!

Mbrëmje artistike "Na flet Asdreni"

Mbrëmje artistike "Na flet Asdreni"

"Na flet Asdreni"

Një mbrëmje e bukur artistike në teatrin "A.Z.Çajupi" në Korçë, me rastin e 150 vjetorit të lindjes së shkrimtarit Aleksandër Stavre Drenova. (Asdreni). Me artistë nga Kosova dhe artistët korçarë, të cilët mes vargjesh dhe këngësh risollën jetën dhe krijimtarinë e Asdrenit.

Mbrëmje muzikore "Shpirti në Klarinetë"

Mbrëmje muzikore "Shpirti në Klarinetë"

Shpirti në Klarinetë

Një mbrëmje e veçantë në ambientet e teatrit "A.Z.Çajupi", bëri bashkë artistët Fatos Qerimaj, Nexhildo Sula, Zhani Struga, Aleks Xhelili, për të dhuruar emocionet e papërsëritëshme të një nate me muzikë klasike, kontemporane, jazz por dhe popullore.

Tre çmime për Orkestrën e Harqeve Korçë

Tre çmime për Orkestrën e Harqeve Korçë

Orkestra e Harqeve Korçë, vlerësohet me tre çmime në edicionin e gjashtë të Takimit Kombëtar të Orkestrave të Harqeve në Elbasan. Çmimi i krijimtarisë më të mirë për dirigjentin Kostika Tanto me veprën "Aromë Korçe", çmimi i dytë për orkestrën dhe çmimi “Performanca më e mirë e festivalit” për Klea Barshoshi si soliste.

Festivali i 54-t i këngës për fëmijë

Festivali i 54-t i këngës për fëmijë
Festivali i 54-t i Këngës për Fëmijë-Një mbrëmje fantastike në teatër, show, argëtim, krijimtari dhe performanca të shkëlqyera. 18 këngë në konkurim me të rinj sfidues dhe të talentuar.

"Lule Borë", koncert me këngë qytetare

"Lule Borë", koncert me këngë qytetare

Një koncert i bukur, me zërat e mrekullueshëm të artistëve dhe tingujt e këngës qytetare korçare, pogradecare dhe dibrane u mbajt dje tek teatri A.Z.Çajupi. Pas periudhës së gjatë të pandemisë, teatri i Korçës ju rikthye aktiviteteve artistike dhe kulturore.

Dita Ndërkombëtare e Romëve

Dita Ndërkombëtare e Romëve

Në kuadër të 8 prillit, Ditës Ndërkombëtare të Romëve, u organizua një shfaqje argëtuese nga teatrit i kukullave për fëmijët e kopshtit rom.

read more

Aktivitetet e teatrit "A.Z.Çajupi"

- Spektakli rinor “Rin Show” me shkollat e mesme, 16-22 Maj 2011.

- Komedi angleze “Hiqe ministrin nga priza”, 6 Korrik 2011.

- Pjesa teatrale “Erdhën xhagajdurët”, Shtator- Tetor 2011.

- Variete “Gëzuar” me humor, këngë dhe dhurata, Dhjetor 2011.

read more
back