"Koko Fest", edicioni i 9-të

"Koko Fest", edicioni i 9-të

Përfundon edicioni i 9-të i Festivalit Mbarëkombëtar të Komedisë "Koko Fest" në Korçë.

read more

Koko Fest - Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Koko Fest - Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Koko Fest - Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Edicioni i 9-të i Koko Fest, ka sjellë në skenë komeditë më të bukura të këtij sezoni në Shqipëri e në rajon, si edhe ka bërë bashkë artistët më të mëdhenj të skenës dhe ekranit.

 

120 vjetori i lirikut të parë shqiptar, korçarit Mihal Ciko

120 vjetori i lirikut të parë shqiptar, korçarit Mihal Ciko

120 vjetori i lirikut të parë shqiptar, korçarit Mihal Ciko. Një mbrëmje plot emocione në nder të lirikut dhe regjizorit që vuri operetën e parë në skenën korçare dhe shqiptare.

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë ''KoKo Fest"

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë ''KoKo Fest"

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë ''KoKo Fest'' vjen këtë vit në Korçë, në edicionin e tij të 9-të në datat 3-10 shtator.

read more
back