Vjen në teatrin e Korçës shfaqja "Profesionisti"

Vjen në teatrin e Korçës shfaqja "Profesionisti"

Një shfaqje e mrekullueshme do të vijë këtë herë në teatrin e Korçës. “Profesionisti”, me regji të Leka Bungos dhe nën interpretimin brilant të aktorit Viktor Zhusti dhe aktorëve të tjerë si Astrit Hasani, Artan Islami dhe Matilda Avduli. Mos e humb!

Dt. 11-12-13 shurt

Ora: 19:00

Teatri “Andon Z. Çajupi”

Komedia "Shfaqja që shkoi ters"

Komedia "Shfaqja që shkoi ters"

Të rinjtë e Korçës janë të talentuar, plot energji dhe ide të bukura! “Shfaqja që shkoi ters” është komedia që u ngjit këtë herë në skenën e Teatrit “Andon Z. Çajupi” nga trupa e teatrit të të rinjve “Youth Zone”. Një komedi me situata të ndryshme, karaktere dhe shumë humor, e që do të na shoqërojë gjatë gjithë kësaj fundjave.

Shfaqja “Madhështia e Marrëzisë"

Shfaqja “Madhështia e Marrëzisë"

“Madhështia e Marrëzisë", vjen në skenën e Teatrit "Andon Z. Çajupi" në Korçë.

Një shfaqje e mrekullueshme nga trupa e Teatrit Eksperimental, në sallën e tejmbushur të Teatrit të Korçës, e cila zanafillën e ka tek vepra e njohur e Servantes, e sjellë në kohë mjeshtërisht nga Ajlin Petrela.

Shfaqja do të ngjitet në skenën e Teatrit të Korçës deri më datë 2 nëntor.

Koncert klasik në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë

Koncert klasik në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë

Një mbrëmje e mrekullueshme me një koncert klasik mbylli fundjavën në Teatrin "Andon Z. Çajupi" në Korçë. Paola Kondakçi dhe Eljona Eleni Sinjari, dy vajza të talentuara, sollën në skenën e teatrit një mbrëmje të veçantë, plot shije, profesionalizëm dhe emocion.

back