Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Mbyllet edicioni i 11-të i Kolonisë Ndërkombëtare të Arteve Figurative "Ditët e Mios". 24 piktorët pjesëmarrës punuan për 4 ditë në Korçë dhe rrethinat e saj, për të sjellë një ekspozitë të mrekullueshme, e cila u prezantua në galerinë e bibliotekës së re.

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Ekspozita e veçantë që u çel në ambjentet e teatrit A.Z.Çajupi solli në vëmendjen e publikut korçar peizazhe të mrekullueshme nga Korça dhe rrethinat. 22 artistë nga Korça dhe vende të ndryshme të botës do të hedhin në telajo shpirtin artistikë, punimet do të prezantohen në datë 28 tetor në galerinë e bibliotekës së re të qytetit.

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Ekspozita e veçantë që u çel në ambjentet e teatrit A.Z.Çajupi solli në vëmendjen e publikut korçar peizazhe të mrekullueshme nga Korça dhe rrethinat. 22 artistë nga Korça dhe vende të ndryshme të botës do të hedhin në telajo shpirtin artistikë, punimet do të prezantohen në datë 28 tetor në galerinë e bibliotekës së re të qytetit.

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios"

Çelet sot Kolonia Ndërkombëtare e Arteve Figurative "Ditët e Mios". 22 piktorë nga Korça dhe vende të ndryshme të botës bëhen bashkë për të 11-in vit radhazi, duke sjellë në telajo peizazhe të mrekullueshme nga Korça dhe rrethinat. Sot, ora 19:00, tek holli i teatrit "A.Z.Çajupi"!

back