Grupet pjesëmarrëse në Festivalin Ndërkombëtar të Karnavaleve 2009

 1. Polena
 2. Banda e qytetit
 3. Shkolla e Mesme “Themistokli Germenji”
 4. Shkolla e Gjuheve te Huaja “Faik Konica”
 5. Shkolla e Mesme Bujqesore
 6. Shkolla e Mesme “Ymer Dishnica”
 7. Shkolla e Mesme “Raqi Qirinxhi”
 8. Shkolla e Mesme Ekonomike
 9. Aktoret e Teatrit “A.Z.Cajupi”
 10. Grupi i Qendres Kulturore “V.Mio”
 11. Shkolla 9-vjecare “Sevasti Qiriazi”
 12. Shkolla 9-vjecare “Mesonjetorja”
 13. Parada e Babagjyshit
 14. Grupi Rom
 15. Kavaja
 16. Shkodra
 17. Cirku i Tiranes
 18. Teatri i Kukullave, Tirane
 19. Strumica
 20. Prilepi
read more

Grupet pjesëmarrëse në Festivalin Ndërkombëtar të Karnavaleve 2008

 1. Banda e Qytetit
 2. Grupi i Femijeve
 3. Shkolla e Mesme Ekonomike
 4. Shkolla e Gjuheve te Huaja “Faik Konica”
 5. Butafori  “Froni mbreteror”
 6. Butafori “Natyra”
 7. Grupi i Kembajkave dhe Patinatoreve
 8. Butafori Shetitese
 9. Shkolla e Mesme “Raqi Qirinxhi”
 10. Djalli me llastika
 11. Grupi i Baletit
 12. Teatri “ Romeo Zhuljeta”
 13. Piratet
 14. Shkolla e Mesme “Themistokli Germenji”
 15. Grupi Rom
 16. Polena
 17. Tirana
 18. Tuzi
 19. Shkodra
 20. Putinjano
 21. Kavaja
 22. Berati
 23. Prilepi
 24. Strumica
read more
back