Lulishtja "Themistokli Gërmenji"

Lulishtja "Themistokli Gërmenji"

Gjatë punës për rehabilitimin dhe sistemimin e lulishtes "Themistokli Gërmenji". Kujdesemi me përkushtim për sipërfaqet e gjelbra, për t`i shtuar frymëmarrjen Korçës. ‪#‎KorçaeGjelbër‬

 

 

Lulishte në lagjen 10 të qytetit

Lulishte në lagjen 10 të qytetit

Avancojnë punimet për sistemimin dhe rehabilitimin e lulishteve në lagjen 10, rruga "Teli Samsuri". Falë punës së palodhur të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Korçë, së shpejti kësaj zone do t`i shtohen ambjentet çlodhëse dhe hapësirat e gjelbra në dobi të banorëve. 
‪#‎KorçaeGjelbër‬

Lulishtja tek Qendra Kulturore e Fëmijëve

Lulishtja tek Qendra Kulturore e Fëmijëve

Kolegët e Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë, vazhdojnë punën për të hijeshuar lulishten e re tek Qendra Kulturore e Fëmijëve. Vendosëm lule shumëngjyrëshe për këtë oaz çlodhës për banorët. ‪#‎KorçaeGjelbër‬

Rehabilitimi i lulishteve në lagjen 10

Rehabilitimi i lulishteve në lagjen 10

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Bashkia Korçë, filloi punën për rehabilitimin e lulishteve në lagjen 10, rruga“Teli Samsuri”. Gjatë këtyre punimeve do të bëhet vendosja e bordurave dhe sistemimi i një sipërfaqeje të gjelbër prej 2000 m2.

back