Shtohen sipërfaqet e gjelbra!

Shtohen sipërfaqet e gjelbra!

Vazhdon puna për transformimin e hapësirave publike në çdo cep të qytetit. 1000 m2 sipërfaqe e gjelbëruar do të shtohet në zonën para tregut tek ish - UMB , një element sa dekorativ aq edhe në shërbim të qytetarëve.

Më shumë hapësira të gjelbra në lagjen 16 të qytetit

Më shumë hapësira të gjelbra në lagjen 16 të qytetit

Vazhdon puna për pastrimin e çdo territori të qytetit. NSHP ka larguar inertet në një prej shesheve para pallateve në lagjen 16 të qytetit. Kjo hapësirë pas pastrimit do të sistemohet duke u kthyer në një lulishte që vjen në harmoni me infrastrukturën e zonës. ‪#‎KorçaeGjelbër‬

 

 

Më shumë hapësira të gjelbra në lagj. 10 të qytetit

Më shumë hapësira të gjelbra në lagj. 10 të qytetit

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike pas përfundimit të punimeve për rehabilitimin dhe sistemimin e lulishtes në Rr. "Teli Samsuri", vazhdon punën për shtimin e sipërfaqeve të gjelbra në këtë zonë. Së shpejti një tjetër lulishte në shërbim të banorëve.

Iniciativë vullnetare e studentëve të Universitetit "Fan S. Noli"

Iniciativë vullnetare e studentëve të Universitetit "Fan S. Noli"

Vlerësim dhe falenderim i veçantë nga institucioni i Bashkisë Korçë për grupin e studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”, të cilët në bashkëpunim me NSHP dhe Njësinë Kreative, riparuan dhe lyen këndin e lojrave tek parku Shën Maria. Është krenari që të rinjtë përfshihen në aktivitete sociale me qëllim zhvillimin e qytetit, duke dhënë kontributin e tyre në shërbim të shoqërisë.

Respekt dhe mirënjohje ndaj këtij shembulli QYTETARIE!

#sëbashkupërKorçën

back