Në terren për të normalizuar situatën nga reshjet e borës

Në terren për të normalizuar situatën nga reshjet e borës

Borëpastrueset dhe punëtorët e shërbimeve publike, në terren për të normalizuar situatën dhe për të lehtësuar lëvizjen e mjeteve dhe qytetarëve.

Në gatishmëri për t'u paraprirë reshjeve të dendura të borës

Në gatishmëri për t'u paraprirë reshjeve të dendura të borës

Reshjet e borës dhe temperaturat e ulta vazhdojnë të jenë prezente. Ndërmarrja e Shërbimeve Publike është në gatishmëri të plotë për çdo rast, në qytet dhe në çdo Njësi Administrative. Aktualisht borëpastrueset po punojnë për pastrimin e rrugës në fshatin Vithkuq dhe Voskopojë.

Vijon pastrimi i rrugëve nga bora në qytet dhe në Njësitë Administrative

Vijon pastrimi i rrugëve nga bora në qytet dhe në Njësitë Administrative

Prej orëve të para të mëngjesit po punohet në qytet dhe në të gjitha Njësitë Administrative me fadroma dhe borëpastruese për pastrimin e rrugëve nga bora si dhe për kriposjen e tyre. Aktualisht puna vijon në qytet dhe në të gjitha Njësitë Administrative.

Vazhdon puna për pastrimin e borës

Vazhdon puna për pastrimin e borës

Vazhdon intensivisht puna për pastrimin e borës dhe kriposjen e rrugëve në Korçë. Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, ka ndërhyrë edhe në çdo Njësi Administrative me borëpastruese dhe fadroma. Aktualisht po punohet në Voskopojë, Mollaj dhe Vithkuq.

back