Aksioni i pastrimit

Aksioni i pastrimit

Vijon puna për aksionin e madh të pastrimit. Çdo zonë e qytetit do të jetë më e pastër falë punës së vazhdueshme të punonjësve të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike.

Rikonstruksion i trotuarëve në qytet

Rikonstruksion i trotuarëve në qytet

Ka filluar puna për rikonstruksionin e trotuarëve në lagjen 8, rruga "Viktimat e 7 Shkurtit", një përmirësim i ndjeshëm për lëvizjen e këmbësorëve.

Koncert recital nga Red Radoja

Koncert recital nga Red Radoja

Udhëtim në Lorenë

Një koncert i bukur recital në ambientet e teatrit "A.Z.Çajupi", me pianistin e mrekullueshëm Red Radoja.

Në terren për hapjen e rrugëve nga bora

Në terren për hapjen e rrugëve nga bora

Prej orëve të para të mëngjesit, në gatishmëri duke ndërhyrë me borëpastruese dhe punonjësit e NSHP-së, në qytet dhe në Njësitë Administrative, për hapjen e rrugëve dhe normalizimin e situatës.

back