Vijon pastrimi i rrugëve nga bora në qytet dhe në Njësitë Administrative

Vijon pastrimi i rrugëve nga bora në qytet dhe në Njësitë Administrative

Prej orëve të para të mëngjesit po punohet në qytet dhe në të gjitha Njësitë Administrative me fadroma dhe borëpastruese për pastrimin e rrugëve nga bora si dhe për kriposjen e tyre. Aktualisht puna vijon në qytet dhe në të gjitha Njësitë Administrative.

Vazhdon puna për pastrimin e borës

Vazhdon puna për pastrimin e borës

Vazhdon intensivisht puna për pastrimin e borës dhe kriposjen e rrugëve në Korçë. Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, ka ndërhyrë edhe në çdo Njësi Administrative me borëpastruese dhe fadroma. Aktualisht po punohet në Voskopojë, Mollaj dhe Vithkuq.

Reshjet e borës, situata e normalizuar

Reshjet e borës, situata e normalizuar

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, prej orëve të para të mëngjesit ka ndërhyrë në disa akse problematike për shkak të reshjeve të borës. Rruga e Shtyllës dhe Voskopojës janë të kalueshme dhe gjendja paraqitet e normalizuar, aktualisht fadroma po punon për zhbllokimin e rrugës së Panaritit.

Në gatishmëri për ti paraprirë reshjeve të dendura të borës

Në gatishmëri për ti paraprirë reshjeve të dendura të borës

Dimri tashmë ka ardhur dhe mbrëmjen e djeshme në të gjithë juglindjen kanë nisur reshjet e borës. Bashkia Korçë, prej orëve të para të mëngjesit ka ndërhyrë në disa zona malore si rruga e Gjançit, Shtyllë dhe Vithkuq me borëpastruese dhe fadroma për të normalizuar situatën dhe për t'i paraprirë reshjeve të dendura.

read more
back