Vijon pastrimi i rrugëve nga bora në qytet dhe në Njësitë Administrative

Vijon pastrimi i rrugëve nga bora në qytet dhe në Njësitë Administrative

Prej orëve të para të mëngjesit po punohet në qytet dhe në të gjitha Njësitë Administrative me fadroma dhe borëpastruese për pastrimin e rrugëve nga bora si dhe për kriposjen e tyre. Aktualisht puna vijon në qytet dhe në të gjitha Njësitë Administrative.

Vazhdon puna për pastrimin e borës

Vazhdon puna për pastrimin e borës

Vazhdon intensivisht puna për pastrimin e borës dhe kriposjen e rrugëve në Korçë. Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, ka ndërhyrë edhe në çdo Njësi Administrative me borëpastruese dhe fadroma. Aktualisht po punohet në Voskopojë, Mollaj dhe Vithkuq.

Reshjet e borës, situata e normalizuar

Reshjet e borës, situata e normalizuar

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, prej orëve të para të mëngjesit ka ndërhyrë në disa akse problematike për shkak të reshjeve të borës. Rruga e Shtyllës dhe Voskopojës janë të kalueshme dhe gjendja paraqitet e normalizuar, aktualisht fadroma po punon për zhbllokimin e rrugës së Panaritit.

Në gatishmëri për ti paraprirë reshjeve të dendura të borës

Në gatishmëri për ti paraprirë reshjeve të dendura të borës

Dimri tashmë ka ardhur dhe mbrëmjen e djeshme në të gjithë juglindjen kanë nisur reshjet e borës. Bashkia Korçë, prej orëve të para të mëngjesit ka ndërhyrë në disa zona malore si rruga e Gjançit, Shtyllë dhe Vithkuq me borëpastruese dhe fadroma për të normalizuar situatën dhe për t'i paraprirë reshjeve të dendura.

read more

Korça e angazhuar në Planin Kombëtar të Pastrimit

Korça e angazhuar në Planin Kombëtar të Pastrimit

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë ka ndërhyrë gjatë këtyre ditëve për pastrimin e zonave problematike me ndotje në qytet dhe Njësitë Administrative.

read more

Pastrimi i kanaleve kullues në Ravonik dhe Kamenicë

Pastrimi i kanaleve kullues në Ravonik dhe Kamenicë

Vazhdon puna për pastrimin e kanaleve kullues në të gjitha fshatrat e Njësive Administrative, duke lehtësuar punën e fermerëve në tokat bujqësore. Aktualisht po punohet në fshatin Ravonik dhe Kamenicë.

Shtrimi i rrugëve të parcelave në Goskovë dhe Lumalas

Shtrimi i rrugëve të parcelave në Goskovë dhe Lumalas

Vazhdojmë punën për përmirësimin e infrastrukturës dhe lehtësimin e punës së fermerëve, në çdo fshat të Korçës. Aktualisht po punohet për shtrimin e rrugëve të parcelave në Goskovë dhe Lumalas.

Sistemimi i rrugëve të parcelave në Kamenicë

Sistemimi i rrugëve të parcelave në Kamenicë

Po vazhdojmë punën në çdo Njësi Administrative, për sistemimin e rrugëve të parcelave. Aktualisht po punohet në fshatin Kamenicë.

Sistemimi i rrugëve të parcelave në Pulahë

Sistemimi i rrugëve të parcelave në Pulahë

Vazhdon puna për sistemimin e rrugëve të parcelave. Aktualisht po punohet në Pulahë, Njësia Administrative Mollaj.

Sistemimi i rrugëve të parcelave në fshatin Gjonomadh

Sistemimi i rrugëve të parcelave në fshatin Gjonomadh

Vazhdojmë punën në çdo Njësi Administrative për t'u ardhur në ndihmë fermerëve. Aktualisht po punohet në fshatin Gjonomadh për sistemimin e rrugëve të parcelave, vendosjen e tombinove dhe hapjen e kanaleve.

back