Asfaltimi i rrugëve në lagjen 6 të qytetit

Asfaltimi i rrugëve në lagjen 6 të qytetit

Filloi puna për zbatimin e një projekti të rëndësishëm, i cili do të përfshijë asfaltimin e disa rrugëve në Korçë, në disa zona informale të qytetit dhe në disa fshatra të Bashkisë Korçë. Aktualisht po punohet për asfaltimin e rrugëve "Thanas Rëmaçka" dhe "Mujo Ulqinaku" në lagjen 6 të qytetit.

Rehabilitimi i rrugës Lekas-Voskopojë

Rehabilitimi i rrugës Lekas-Voskopojë

Filloi puna për rehabilitimin dhe çakullimin e rrugës Lekas-Voskopojë, e cila për shkak të shirave dhe kushteve atmosferike gjatë stinës së dimrit kishte pësuar dëmtime.

Vazhdojnë punimet për transformimin e parkut "Vangjush Mio"

Vazhdojnë punimet për transformimin e parkut "Vangjush Mio"

Parku "Vangjush Mio", një hapësirë moderne dhe një tjetër oaz fantastik çlodhje që i shtohet Korçës.

read more

Lulishte e re në lagjen 6

Lulishte e re në lagjen 6

Një tjetër lulishte i shtohet Korçës në lagjen 6. Ndërmarrja e Shërbimeve Publike aktualisht po punon për vendosjen e bordurave, më pas puna do të vazhdoj me vendosjen e stolave, ndriçuesve, shtrimin e rrugicave të brendëshme me pllaka, rimodelimin e hapësirës së gjelbër, duke e kthyer çdo ambient në qytetin e Korçës në një oaz çlodhje për banorët.

back