Situata e normalizuar e rrugëve pas reshjeve të borës

Situata e normalizuar e rrugëve pas reshjeve të borës

Që prej mbrëmjes së djeshme deri në orët e para të mëngjesit, ka vijuar puna kudo në qytet dhe në të gjitha Njësitë Administrative për hapjen e rrugëve nga bora.

read more

Në terren për të normalizuar situatën nga reshjet e borës

Në terren për të normalizuar situatën nga reshjet e borës

Prej orëve të para të mëngjesit NSHP-ja ka qenë në terren me borëpastruese, fadroma dhe puntorë, në qytet dhe në çdo Njësi Administrative. Situata është normalizuar, ndërkohë që puna për pastrimin e borës vazhdon në të gjitha njësitë.

Aksioni i pastrimit

Aksioni i pastrimit

Vijon puna për aksionin e madh të pastrimit. Çdo zonë e qytetit do të jetë më e pastër falë punës së vazhdueshme të punonjësve të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike.

Rikonstruksion i trotuarëve në qytet

Rikonstruksion i trotuarëve në qytet

Ka filluar puna për rikonstruksionin e trotuarëve në lagjen 8, rruga "Viktimat e 7 Shkurtit", një përmirësim i ndjeshëm për lëvizjen e këmbësorëve.

back