Asfaltimi i rrugëve në Voskop

Asfaltimi i rrugëve në Voskop
Vazhdojmë punën për transformimin e çdo fshati në Bashkinë Korçë. Në Voskop, ka përfunduar asfaltimi i dy rrugëve brenda fshatit.

Dita Botërore e Pastrimit

 Dita Botërore e Pastrimit

Në kuadër të Ditës Botërore të Pastrimit dhe nismës "Ta pastrojmë Shqipërinë", Ndërmarrja e Shërbimeve Publike dhe punonjës të Bashkisë Korçë i janë bashkuar një aksioni pastrimi në disa zona problematike me ndotje në qytet. Korça është model i qytetarisë dhe si një nga qytetet më të vizituara në Shqipëri, meriton të japë shembullin edhe në mbajtjen pastër të mjedisit dhe angazhimit qytetar.

Asfaltimi i rrugës hyrëse në fshatin Neviçisht

Asfaltimi i rrugës hyrëse në fshatin Neviçisht

Në fshatin Neviçisht, inspektuam punimet për asfaltimin e rrugës hyrëse, si dhe biseduam me banorët për disa problematika të tjera.

Punë të tjera na presin në vazhdim!

Pastrimi i kanaleve kullues

Pastrimi i kanaleve kullues

Në çdo njësi administrative Ndërmarrja e Shërbimeve Publike po bën një punë të mirë, për t'ju ardhur në ndihmë fermerëve. Aktualisht po punohet në fshatin Belorta për pastrimin e kanaleve kullues.

back