Vazhdojnë punimet për transformimin e parkut "Vangjush Mio"

Vazhdojnë punimet për transformimin e parkut "Vangjush Mio"

Parku "Vangjush Mio", një hapësirë moderne dhe një tjetër oaz fantastik çlodhje që i shtohet Korçës.

read more

Lulishte e re në lagjen 6

Lulishte e re në lagjen 6

Një tjetër lulishte i shtohet Korçës në lagjen 6. Ndërmarrja e Shërbimeve Publike aktualisht po punon për vendosjen e bordurave, më pas puna do të vazhdoj me vendosjen e stolave, ndriçuesve, shtrimin e rrugicave të brendëshme me pllaka, rimodelimin e hapësirës së gjelbër, duke e kthyer çdo ambient në qytetin e Korçës në një oaz çlodhje për banorët.

Pastrimi i kanaleve kullues dhe vaditës

Pastrimi i kanaleve kullues dhe vaditës

Vazhdon puna në çdo Njësi Administrative për pastrimin e kanaleve kullues dhe vaditës, për të lehtësuar punën e fermerëve. Aktualisht po punohet në fshatin Dvoran dhe Pulahë.

Asfaltimi i rrugëve në lagjen 6 të qytetit

Asfaltimi i rrugëve në lagjen 6 të qytetit

Ka filluar puna për asfaltimin e rrugëve "Thanas Rëmaçka" dhe "Mujo Ulqinaku", në lagjen 6 të qytetit të Korçës. Projekti përfshin sistemimin e trotuareve dhe asfaltimin e të dyja rrugëve.

back