Reshjet e borës, situata e normalizuar

Reshjet e borës, situata e normalizuar

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, prej orëve të para të mëngjesit ka ndërhyrë në disa akse problematike për shkak të reshjeve të borës. Rruga e Shtyllës dhe Voskopojës janë të kalueshme dhe gjendja paraqitet e normalizuar, aktualisht fadroma po punon për zhbllokimin e rrugës së Panaritit.

Në gatishmëri për ti paraprirë reshjeve të dendura të borës

Në gatishmëri për ti paraprirë reshjeve të dendura të borës

Dimri tashmë ka ardhur dhe mbrëmjen e djeshme në të gjithë juglindjen kanë nisur reshjet e borës. Bashkia Korçë, prej orëve të para të mëngjesit ka ndërhyrë në disa zona malore si rruga e Gjançit, Shtyllë dhe Vithkuq me borëpastruese dhe fadroma për të normalizuar situatën dhe për t'i paraprirë reshjeve të dendura.

read more

Korça e angazhuar në Planin Kombëtar të Pastrimit

Korça e angazhuar në Planin Kombëtar të Pastrimit

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Korçë ka ndërhyrë gjatë këtyre ditëve për pastrimin e zonave problematike me ndotje në qytet dhe Njësitë Administrative.

read more

Pastrimi i kanaleve kullues në Ravonik dhe Kamenicë

Pastrimi i kanaleve kullues në Ravonik dhe Kamenicë

Vazhdon puna për pastrimin e kanaleve kullues në të gjitha fshatrat e Njësive Administrative, duke lehtësuar punën e fermerëve në tokat bujqësore. Aktualisht po punohet në fshatin Ravonik dhe Kamenicë.

back