Shtëpia e Flamurit

Shtëpia e Flamurit

Korçës i rikthehet Shtëpia e Flamurit, objekti monument kulture, ndërtesa ku Themistokli Gërmenji ngriti flamurin shqiptar dhe shpalli Krahinën Autonome.

read more

Rikonstruksioni i rrugës në fshatin Barç

Rikonstruksioni i rrugës në fshatin Barç

Një investim i shumëpritur për banorët.

read more

Dokumentari "Light" & Muzeu "Gjon Mili"

Dokumentari "Light" & Muzeu "Gjon Mili"

Prezantuam projektin për ndërtimin e Muzeut "Gjon Mili".

read more

Markata e re e Korçës

Markata e re e Korçës

Një projekt madhor, ku do të pozicionohen 170 njësi shitje me produkte autentike të rajonit juglindor.

read more
back