Shkollë e re në fshatin Vinçan, Njësia Administrative Voskop

Shkollë e re në fshatin Vinçan, Njësia Administrative Voskop

Infrastrukturë e përmirësuar dhe vëmendje e veçantë për fëmijët.

read more

Voskopoja një atraksion i rëndësishëm turistik për Korçën

Voskopoja një atraksion i rëndësishëm turistik për Korçën

Vazhdon puna për zbatimin e projektit madhor për rikonstruksionin e qendrës, infrastrukturës rrugore dhe restaurimin e Monumenteve të Kulturës. 

read more

Me Parkun Olimpik, edhe 4 fusha të reja tenisi i shtohen qytetit të Korçës

Me Parkun Olimpik, edhe 4 fusha të reja tenisi i shtohen qytetit të Korçës

Inaguruam këto fusha të standarteve europiane me Turneun U12 dhe U14 të tenisit, për djem dhe vajza.

read more

Terminal i ri për transportin publik të udhëtarëve në Korçë

Terminal i ri për transportin publik të udhëtarëve në Korçë

U miratua në KKT projekti i terminalit të ri të autobusave dhe mikrobusave në qytetin e Korçës.

read more
back