Terminali i ri i autobusëve

Terminali i ri i autobusëve

TERMINALI I RI- një model bashkëkohor, me kushtet më të mira për mjetet dhe udhëtarët, që i jep zgjidhje përfundimtare problemit të venqëndrimit dhe shmang krijimin e trafikut në qytet.

read more

Rikonstruksioni i kopshtit nr.3

Rikonstruksioni i kopshtit nr.3

Një tjetër kopsht i rikonstruktuar në qytetin e Korçës. 120 fëmijët që frekuentojnë kopshtin 3 në qytet, kanë tashmë një ambient me standarde bashkëkohore, falë investimit, i cili u financua nga Këshilli i Qarkut Korçë.

 

Kompleksi Multifunksional Sportiv dhe Kulturor në Korçë

Kompleksi Multifunksional Sportiv dhe Kulturor në Korçë

Një hapësirë dedikuar fëmijëve dhe të rinjve. Projekt i parë i këtij lloji në Shqipëri, është modeli që vendosëm për më shumë projekte që u shërbejnë atyre në të ardhmen.

 

Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Inspektimi i punimeve në Bashkia e Re dhe Biblioteka e Re me Galerinë e Arteve.

read more
back