Ujësjellësi i ri në fshatin Barç

Ujësjellësi i ri në fshatin Barç

Fshati Barç së shpejti do të ketë 24 orë ujë të pijshëm. Filluam punën për ndërtimin e ujësjellësit të ri në fshatin Barç.

read more

Ndërtimi i urës në fshatit Voskop

Ndërtimi i urës në fshatit Voskop

Në bashkëpunim me Ministrinë e Mbrojtjes, ka filluar puna për ndërtimin e urës në fshatin Voskop. Një tjetër premtim i mbajtur, i cili do të lehtësojë kalimin e fermerëve në tokat bujqësore.

Terminali i ri i autobusëve

Terminali i ri i autobusëve

TERMINALI I RI- një model bashkëkohor, me kushtet më të mira për mjetet dhe udhëtarët, që i jep zgjidhje përfundimtare problemit të venqëndrimit dhe shmang krijimin e trafikut në qytet.

read more

Rikonstruksioni i kopshtit nr.3

Rikonstruksioni i kopshtit nr.3

Një tjetër kopsht i rikonstruktuar në qytetin e Korçës. 120 fëmijët që frekuentojnë kopshtin 3 në qytet, kanë tashmë një ambient me standarde bashkëkohore, falë investimit, i cili u financua nga Këshilli i Qarkut Korçë.

 

Kompleksi Multifunksional Sportiv dhe Kulturor në Korçë

Kompleksi Multifunksional Sportiv dhe Kulturor në Korçë

Një hapësirë dedikuar fëmijëve dhe të rinjve. Projekt i parë i këtij lloji në Shqipëri, është modeli që vendosëm për më shumë projekte që u shërbejnë atyre në të ardhmen.

 

Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Dy objekte publike inovative dhe emancipuese për Korçën.

Inspektimi i punimeve në Bashkia e Re dhe Biblioteka e Re me Galerinë e Arteve.

read more

Shkollë e re në fshatin Vinçan, Njësia Administrative Voskop

Shkollë e re në fshatin Vinçan, Njësia Administrative Voskop

Infrastrukturë e përmirësuar dhe vëmendje e veçantë për fëmijët.

read more

Voskopoja një atraksion i rëndësishëm turistik për Korçën

Voskopoja një atraksion i rëndësishëm turistik për Korçën

Vazhdon puna për zbatimin e projektit madhor për rikonstruksionin e qendrës, infrastrukturës rrugore dhe restaurimin e Monumenteve të Kulturës. 

read more

Me Parkun Olimpik, edhe 4 fusha të reja tenisi i shtohen qytetit të Korçës

Me Parkun Olimpik, edhe 4 fusha të reja tenisi i shtohen qytetit të Korçës

Inaguruam këto fusha të standarteve europiane me Turneun U12 dhe U14 të tenisit, për djem dhe vajza.

read more

Terminal i ri për transportin publik të udhëtarëve në Korçë

Terminal i ri për transportin publik të udhëtarëve në Korçë

U miratua në KKT projekti i terminalit të ri të autobusave dhe mikrobusave në qytetin e Korçës.

read more
back