Shtrimi me kalldrëm i rrugëve në Drenovë

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve në Drenovë

Në kuadër të projektit "100 fshatrat" për të promovuar Drenovën, dhe pas punës që është bërë për rehabilitimin e rrugës së Parkut Kombëtar "Bredhi i Drenovës", ky projekt i rëndësishëm do të vazhdojë me pikën e hedhjes me parashutë, markimin e shtigjeve për të shëtitur si dhe me hapësirat për piknik.

read more

Ujësjellësi në fshatin Porodinë

Ujësjellësi në fshatin Porodinë

Sot në fshatin Porodinë inspektuam punimet për ujësjellësin e ri. Një projekt i rëndësishëm që përfshin rikonstruksionin e stacionit të pompimit, ndërtimin e linjës elektrike, ndërtimin e një depoje të re furnizimi, si dhe zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit edhe në një grup banesash në rrugën që lidh Porodinën me Melçanin.

read more

Fshati Mborje do të ketë 24 orë ujë të pijshëm

Fshati Mborje do të ketë 24 orë ujë të pijshëm

Vazhdojmë punën në çdo njësi administrative për përmirësimin e kushteve të jetesës. Pas shtrimit të linjës së re, edhe fshati Mborje do të ketë 24 orë ujë të pijshëm.

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve dytësere në Drenovë

Shtrimi me kalldrëm i rrugëve dytësere në Drenovë

Pas rigjenerimit dhe ndërhyrjes infrastrukturore në Parkun Kombëtar “Bredhi i Drenovës”, një nga destinacionet më të bukura natyrore në Shqipëri, vazhdojmë projektin për ta shndëruar Drenovën në një tjetër fshat turistik pas Voskopojës, Dardhës dhe Boboshticës.

read more
back