Përfundon asfaltimi i Rrugës "Qamil Panariti"

Përfundon asfaltimi i Rrugës "Qamil Panariti"

Ka përfunduar edhe asfaltimi i Rrugës “Qamil Panariti” në Lagjen 6.

Vijohet puna për të sjellë urbanizim në çdo cep të qytetit.

Asfaltimi i rrugëve në fshatin Voskop

Asfaltimi i rrugëve në fshatin Voskop

Vijohet puna për urbanizimin e zonave rurale, ku sapo përfundoi puna për asfaltimin e një prej rrugëve në fshatin Voskop.

Punë e projekte të tjera do të vazhdojnë për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Voskop por edhe në çdo fshat pjesë e Bashkisë Korçë.

 

Vazhdon puna për rikonstruksionin e Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë

Vazhdon puna për rikonstruksionin e Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë

Rikonstruksioni i Shkollës “Themistokli Gërmenji” në Korçë po ecën me hapa të shpejtë.

Hapësirat e rikonstrukturuara do të krijojnë mundësi të shtuara për një proces mësimor dhe edukativ sipas standardeve europiane.

Rikonstruksioni i Stadiumit Skënderbeu

Rikonstruksioni i Stadiumit Skënderbeu

Çelet Konkursi Ndërkombëtar për rikonstruksionin e Stadiumit Skënderbeu. Stadiumi i Korçës do të kthehet në një qendër dinjitoze sportive me standarde europiane ashtu si kishim premtuar dhe ashtu si Korça e meriton.

read more

Gazifikimi i Korçës

Gazifikimi i Korçës

Bashkë me përfaqësues të kompanisë më të madhe të gazit në Azerbaijan SOCAR dhe drejtues të kompanisë shqiptare të gazit ALBGAZ, u zhvilluan sot një sërë takimesh konsultative me përfaqësues të shoqërisë civile, biznese, policinë dhe industritë që operojnë në Bashkinë Korçë, si një prej komponentëve më të rëndësishëm për vazhdimësinë e këtij projekti.

read more

Korça do të ketë një stadium të ri

Korça do të ketë një stadium të ri

Korça do të ketë së shpejti një stadium të ri!

Konkurset ndërkombëtare brenda pranverës do t’i japin udhë 3 projekteve madhore për stadiumet e Korçës, Vlorës dhe Durrësit! Ky projekt për Korçën ka vlerë të jashtëzakonshme pasi do të plotësojë infrastrukturën e zonës më të madhe sportive në Shqipëri!

Rikonstruksioni i plotë i Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë.

Rikonstruksioni i plotë i Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë.

Bashkia Korçë ka filluar punën për rikonstruksionin e plotë të Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë. Projekti përfshin transformimin rrënjësor të ambienteve, ndërtimin e një palestre të re, kabinetin e ri laboratorik dhe vendosjen e të gjitha paisjeve të nevojshme për zhvillimin e mësimit në standarde bashkëkohore.

Rikonstruksioni i rrugëve në lagjen 4

Rikonstruksioni i rrugëve në lagjen 4

Filloi rikonstruksioni i rrugëve të brendshme në bllokun e pallateve dy katëshe mbi shkollën e infermierisë. Asfaltimi, trotuaret e rinj dhe hapësirat e parkimit në këtë pjesë të qytetit janë pjesë e projektit tonë për përmirësimin e infrastrukturës në Lagjen 4.

Rikonstruksioni i çative të disa objekteve në lagjen 4 dhe 6

Rikonstruksioni i  çative të disa objekteve në lagjen 4 dhe 6

Në lagjen 4 dhe 6 inspektuam punimet për rikonstruksionin e çative të disa objekteve me qëllim përmirësimin e kushteve të banimit.

Puna është drejt përfundimit në të gjitha objektet e parashikuara në shumë lagje në qytetin e Korçës.

Shkolla “Tefta Tashko Koço” do të rikonstruktohet.

Shkolla “Tefta Tashko Koço” do të rikonstruktohet.

Shkolla “Tefta Tashko Koço” do të rikonstruktohet.

Lajmin e shumëpritur është dhënë sot nga Kryetari i Bashkisë Korçë dhe Kryetarja e Këshillit të Qarkut, Ana Verushi si institucion financues i këtij projekti të rëndësishëm për përmirësimin e kushteve të një prej shkollave më të rëndësishme në Korçë.

read more
back